Pozdrav! Sada bi trebalo da objavim, kao i svake većeri, naredni blok učesnika, ali ga nažalost nemam!

Prijave su nekako utihnule i nema dovoljnog broja novih prijavljenih forumaša.

No, ipak je dobra vest (ona čuvena) da makar imamo polufinala!!!
Ali čak 19 zadataka je ostalo izvučeno i dan i po pre priredbe čeka i dalje svog FSC predstavnika (krčkaju se nacionalna finala, izgleda)! Vidim da je većina vas i dalje u komunikaciji sa mnom i traga za zadatkom, samo bih da uputim mali
APEL da ako već imate nešto u planu, da makar pošaljete svoju prijavu negde
do sutra uveče, da ako je moguće ne ostavite to za petak! Nije apsolutno nikakav problem da pošaljete i poslednjeg dana, ali samo da onda imate u vidu da ukoliko poslednjeg dana stigne veliki broj prijava (tipa preko 10), prezentacija učesničkih pesama neće moći da bude u planiranom (normalnom) terminu u 20h, već tek negde u sitne sate... (ja sam ipak debitant u ovome, nisam toliko vešt, a i dok dođem s posla, trebaće mi vremena).
Znam, sada mi vraćate za ono što ja obično šaljem svoje prijave negde pred kraj termina. Sada znam kako je vama bilo sa mnom.
Posebno me brine to što imamo veliki broj odbijenih prijava i što se šalju pesme koje ne odgovaraju postavljenim uslovima zadatka i teme.

Ako je to do sada bio slučaj, kako li će tek biti poslednjeg dana kada svi požure da prijave nešto bez velike provere...
Izgleda da je veliki uvodni post, umesto da bolje pojasni celu temu, vas odbio da ga uopšte čitate, mada i PZE i ostala evrovizijska takmičenja takođe imaju uticaja, verujem. Apelujem takođe da vi koji niste poslali pesmu, ipak odvojite pet ili deset minuta za još jedno čitanje teme kako ne bi svoju potragu uputili u pogrešnom pravcu.

Ali verujem i nadam se da će na kraju sve biti kako treba u petak i da ćemo imati veliki broj uspešnih prijava i spremnu priredbu!