Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
SjlUANf.jpg

SARO, GDJE JE MUŠKARČINA PITAM????

am-ia-joke-to-you-am-ia-joke.gif

Nemam pojma o čemu pričaš. 💀 Imam pravo da kažem svoje mišljenje na temu "Zorjin brat će napraviti sranje nastup jer je Zorjin brat.". Doviđenja.
Bukvalno svi na forumu su se izdigli iznad botovanja, a ti najstariji član nastavio kao da je 2013. godina i Beosong. Post o Zorjinom bratu uopšte nema veze sa tim.

Bukvalno svi na forumu su se izdigli iznad botovanja, a ti najstariji član nastavio kao da je 2013. godina i Beosong. Post o Zorjinom bratu uopšte nema veze sa tim.
Ja nigde nisam botovao, samo sam pitao na osnovu čega je zaključeno da bi u slučaju odlaska na ESC birala sama tim, kad RTS tako nešto ne dozvoljava jer je to njihovo ekskluzivno pravo. Nakon toga je Majsta objasnio bolje i ljudi su nastavili da pričaju o njenim drugim nastupima koje je radila, itd. Tebe očigledno svrbi nešto drugo, a ako ti se moji postovi ne sviđaju uvek možeš da klikneš na ignore i da ih ne vidiš. Ne znam šta je problem.

Zorji nastup radi dever molim vas!!! :ROFLMAO:
Vriska!!!

Eh da dragi ljudi svanuo je novi dančić ...a utisci se kristališu..

Juče baš rekoh, meni sve tri pesme imaju vrhunski scenski i ukupni potencijal za esc. Ostvaljam sada po starni priču o ukupomnom plasmanu.

...drugo znalo se da ćemo imati bar nekoliko pesama koje bi voli da vidimo u Torinu. da bdemo ponosni i da uživamo gledajuće reakcije i uživanje drugih.

random rečeno Sara, Zorja, Anđela...sve tri pesme voze u svom fahu, zaista...

Zorja ...daleko sam više dobio od očekivanog,zašto ? zato što je ovo pesma sa etno motivima koja je od Joksa 2004 (ne 2012) naša najbolja pesma tog žanra.
Harmonija , komozicija,ceo arnžman ,njen besprekorni vokal ,onda to višeglasje.... BLISTA - SVE ...mogu samo zamisliti taj nasup..

Sara..... dakle " TAJ NASTUP " koji bude išao uz ovu ultra giga mega kidalicu .... PAMTIĆE SE i prepričavati , DUGO DUGO , otišla, ne otišla na esc.
Akos e desi da ne ode na esc, Evo nam Sare sledeće godine da oduva sve.

Anđa ...brutalno dobar saund ,njen vokal čisti sex .... TAČNO UDARA U SRŽ I BIT esca kao takvog.
Bože, kako mi je žao što ovako nešto nisu imale Uraganke ili što Angleina nažlost neće uspeti takoreći za dlaku da se domogne Torina.

da kažem nešto o gospodinu Vuksanoviću tj njegovoj pesmi.
Hvala mu , pripada zlatnoj sredini . Ubeđen sam da bi spuco lično mnogo love u svoj nastup. Ne bi se osramotili. Ali Acko imamo mi za rku daleko bolje stvari.

Na kraju ceo utisak je taj da Zorja osvaja publiku ,mislim d aje to jasno. A žiri će joj biti u većoj meri naklonjen. Pobeda je njena.
Zašto? Jedina je sadastvorila definitivno OREOL SLAVODOBITNE PESME. Aura joj je blistava bela, na levelu NEBO.

Problem je što reaguješ na svaki post koji ti se ne sviđa, i krećeš da botuješ. Samo to.

Pa ako ćeš na svaki moj post koji se ne slaže s nečijim mišljenjem kačiti mi etiketu "bot", onda ću ja svaki tvoj prijavljivati moderatorima, pa neka se oni bave takvim načinom razgovora na forumu. Ja nisam došao ovde da se raspravljam s narodom. :)

Pa upravo sam ti skrenuo pažnju na to. Eto vidiš da se slažemo. Prijav@ moderatoru mi je tako 2013. i žao mi je što nisi maknuo iz tog perioda ili iz perioda kad si tražio da se zabrani registracija novih članova tokom esc sezone, nazivajući ih padobrancima. Tolerantno zaista.

Ma hoćeš li me ostaviti na miru, čoveče? :D Ja ne znam ni ko si ti uopšte.

Zorja ako dovede Uraganke da joj budu bek vokali uzima 12 od publike.

A one su devojke toliko nesujetne I na zemlji da bi prihvatile 100%

Iako botovanje ume da bude iritantno (kao u slučaju #aštonegidadne), meni ne smeta ako se svodi na to da podržavaš i hvališ (makar i bezrazložno) svog favorita.
Ali ako botovanje pređe u onu drugu fazu, tj. stalno potcenjivanje svakog drugog učesnika, e onda je to već bez veze. Jedno je da ti se nešto ne sviđa, a sasvim drugo da to stalno ponavljaš iz dana u dan.

Iako botovanje ume da bude iritantno (kao u slučaju #aštonegidadne), meni ne smeta ako se svodi na to da podržavaš i hvališ (makar i bezrazložno) svog favorita.
Ali ako botovanje pređe u onu drugu fazu, tj. stalno potcenjivanje svakog drugog učesnika, e onda je to već bez veze. Jedno je da ti se nešto ne sviđa, a sasvim drugo da to stalno ponavljaš iz dana u dan.
Bravo, Milane. Glas razuma kao i uvek. :) I ko se vrati par strana unazad videće da ništa loše nisam rekao, samo sam pitao odakle ideja da bi RTS Zorji dao da bira tim sama... Ali vole ljudi da skaču na mene iz nekog razloga. :cool:

Status
Not open for further replies.
Back