Eh da dragi ljudi svanuo je novi dančić ...a utisci se kristališu..
Juče baš rekoh, meni sve tri pesme imaju vrhunski scenski i ukupni potencijal za esc. Ostvaljam sada po starni priču o ukupomnom plasmanu.
...drugo znalo se da ćemo imati bar nekoliko pesama koje bi voli da vidimo u Torinu. da bdemo ponosni i da uživamo gledajuće reakcije i uživanje drugih.
random rečeno Sara, Zorja, Anđela...sve tri pesme voze u svom fahu, zaista...
Zorja ...daleko sam više dobio od očekivanog,zašto ? zato što je ovo pesma sa etno motivima koja je od Joksa 2004 (ne 2012) naša najbolja pesma tog žanra.
Harmonija , komozicija,ceo arnžman ,njen besprekorni vokal ,onda to višeglasje.... BLISTA - SVE ...mogu samo zamisliti taj nasup..
Sara..... dakle " TAJ NASTUP " koji bude išao uz ovu ultra giga mega kidalicu .... PAMTIĆE SE i prepričavati , DUGO DUGO , otišla, ne otišla na esc.
Akos e desi da ne ode na esc, Evo nam Sare sledeće godine da oduva sve.
Anđa ...brutalno dobar saund ,njen vokal čisti sex .... TAČNO UDARA U SRŽ I BIT esca kao takvog.
Bože, kako mi je žao što ovako nešto nisu imale Uraganke ili što Angleina nažlost neće uspeti takoreći za dlaku da se domogne Torina.
da kažem nešto o gospodinu Vuksanoviću tj njegovoj pesmi.
Hvala mu , pripada zlatnoj sredini . Ubeđen sam da bi spuco lično mnogo love u svoj nastup. Ne bi se osramotili. Ali Acko imamo mi za rku daleko bolje stvari.
Na kraju ceo utisak je taj da Zorja osvaja publiku ,mislim d aje to jasno. A žiri će joj biti u većoj meri naklonjen. Pobeda je njena.
Zašto? Jedina je sadastvorila definitivno OREOL SLAVODOBITNE PESME. Aura joj je blistava bela, na levelu NEBO.