Dežurni
Ekspert
Evo ovde je napisao za pauzuSada idemo na malu pauzu pre poslednje igre u ovoj emisiji. Moram da se spremim posto posle imam neke obaveze pa da ne bih kasnio jer nisam ocekivao da ce emisija da kasni. Ocekujte oko pola osam te 4 tabele za poslednju igru.
A ja za tebe rekao da bi mi prvi pomogao i da mi deluješ dobrodušno. Ccc, loša procena značiŠalim se. Razumem al bar da se naveo neki postupak ili tako nešto, ovako mi to nema smisla. Nisi ni morao da objašnjavaš. Stole je izgleda pošteno naljutio ljude u tom Survivoru kad malo malo to spominjete.
I navodimo te.Gde ne znate koga da navedete, slobodno stavite mene, ja necu da se ljutim![]()
Samo navaliteI navodimo te.![]()
Juuu!Ali Leo što je nestao a nije objavio pitanje o seksu između forumaša. Zanima me da li bi se neko je*ao sa mnom, verovatno ne, kontam da nisam nikome ni u top 5, ali me zanimaju odgovori xD
Ja dao 12 pa opet dobio 0! Zato nije deo katedreDao si Džanumu nulu?
Pa nije najprijatnije kada pročitaš obrazloženje, svakako a znaš pritom da te ta osoba ne poznaje. Ja sam svoje obrazloženje napisao u smislu "folirant je jer se ne predstavlja mnogo na forumu" ali nije bio uvredljiv kontekst. Svakako nezahvalna "titula" iako znam da su svi stavili nekoga jer moraju da stave. I ja u dubini duše ne mislim za Ivanu da je foler, samo da je introvert. Želeo sam da nekako to bude najmanja šteta, nisam imao koga drugog da stavim. Meni ne smeta što me je stavio, smeta mi obrazloženje jer mi nema smislaMislim da nema razloga da se bilo ko ljuti. Većina nas se ne poznaje, tako da na pitanje "ko je najveći folirat" ja gledam isključivo kao sprdnju. Na neki način je bilo neophodno rangirati forumaše, opcija svi su mi super ili ne želim da odgovorim ne postoji.
Naučila sam te životnom zanatu, jate rodla ja te odrobijala.Stefix- 10-0 Za Mickyja. Šta je? Nismo očekivali, a?
Prestani da oponašaš moje životne navike!!!!Stefix- Definitivno bih otišao u odaje princa Vilijama da ga gledam golog, a zatim otišao u odaje Kejt Midlton i oblačio i mirisao njenu odeću.
Bolje da si je samo ukrao ko Zone. Ovako si mi obeščastio ženu.Stefix- Bebi za ovo ne zna, ali dok sam mu čuvao gajbu, poslužio sam se njegovom veštačkom pič**m. Tehnički nisam ukrao, ali sam to uradio bez njegovog znanja tako da izvini Bebi, oprao sam je nakon korišćenja.
Redovno kradem odeću svojih prijatelja tako što pozajmim i nikad ne vratim.Jeste li ikada nešto ukrali? Šta ste ukrali i zašto ste to učinili?
Ko je vama rekao za dildo?liberta - Bebi
Anhel - Bebi
Šapnula mi ptičicaKo je vama rekao za dildo?
Stvorila si monstruma, el si srećna?Naučila sam te životnom zanatu, jate rodla ja te odrobijala.
Prestani da oponašaš moje životne navike!!!!
Pa šta će to meni? Ovako mi bilo top uzmem probam pa vratim, kad bi inače imao priliku da isprobam tako nešto?Bolje da si je samo ukrao ko Zone. Ovako si mi obeščastio ženu.