Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Sada idemo na malu pauzu pre poslednje igre u ovoj emisiji. Moram da se spremim posto posle imam neke obaveze pa da ne bih kasnio jer nisam ocekivao da ce emisija da kasni. Ocekujte oko pola osam te 4 tabele za poslednju igru.
Evo ovde je napisao za pauzu

A ja za tebe rekao da bi mi prvi pomogao i da mi deluješ dobrodušno. Ccc, loša procena znači 🤣 Šalim se. Razumem al bar da se naveo neki postupak ili tako nešto, ovako mi to nema smisla. Nisi ni morao da objašnjavaš. Stole je izgleda pošteno naljutio ljude u tom Survivoru kad malo malo to spominjete.

Na brzinu sam pisao odgovore ali da kontam i tvoju reakciju!

Što se Survivora tiče, ja tada nisam učestvovao ali sam pomno pratio. Dobro je Stole odigrao i zasluženo pobedio.

Sve što sam napisao je zaista u kontekstu šale. Problem s forumom je što se često postovi (poruke) pogrešno protumače jer se ne može videti osoba koja to piše. ^^

Mislim da nema razloga da se bilo ko ljuti. Većina nas se ne poznaje, tako da na pitanje "ko je najveći folirat" ja gledam isključivo kao sprdnju. Na neki način je bilo neophodno rangirati forumaše, opcija svi su mi super ili ne želim da odgovorim ne postoji.

Ali Leo što je nestao a nije objavio pitanje o seksu između forumaša. Zanima me da li bi se neko je*ao sa mnom, verovatno ne, kontam da nisam nikome ni u top 5, ali me zanimaju odgovori xD
Juuu! 🙄 Nista ne moze da se sakrije 😏

Edit: htedoh da povezem postove ali nesto ne ide 🤪

Mislim da nema razloga da se bilo ko ljuti. Većina nas se ne poznaje, tako da na pitanje "ko je najveći folirat" ja gledam isključivo kao sprdnju. Na neki način je bilo neophodno rangirati forumaše, opcija svi su mi super ili ne želim da odgovorim ne postoji.
Pa nije najprijatnije kada pročitaš obrazloženje, svakako a znaš pritom da te ta osoba ne poznaje. Ja sam svoje obrazloženje napisao u smislu "folirant je jer se ne predstavlja mnogo na forumu" ali nije bio uvredljiv kontekst. Svakako nezahvalna "titula" iako znam da su svi stavili nekoga jer moraju da stave. I ja u dubini duše ne mislim za Ivanu da je foler, samo da je introvert. Želeo sam da nekako to bude najmanja šteta, nisam imao koga drugog da stavim. Meni ne smeta što me je stavio, smeta mi obrazloženje jer mi nema smisla 😁 Neću svakako da se nastavljam u temi, samo mi nije prijalo. Kod mene je ili crno ili belo, što na um to na drum ;)

Stefix- 10-0 Za Mickyja. Šta je? Nismo očekivali, a?
Naučila sam te životnom zanatu, jate rodla ja te odrobijala.
Stefix- Definitivno bih otišao u odaje princa Vilijama da ga gledam golog, a zatim otišao u odaje Kejt Midlton i oblačio i mirisao njenu odeću.
Prestani da oponašaš moje životne navike!!!!
Stefix- Bebi za ovo ne zna, ali dok sam mu čuvao gajbu, poslužio sam se njegovom veštačkom pič**m. Tehnički nisam ukrao, ali sam to uradio bez njegovog znanja tako da izvini Bebi, oprao sam je nakon korišćenja.
Bolje da si je samo ukrao ko Zone. Ovako si mi obeščastio ženu.
Jeste li ikada nešto ukrali? Šta ste ukrali i zašto ste to učinili?
Redovno kradem odeću svojih prijatelja tako što pozajmim i nikad ne vratim.
liberta - Bebi

Anhel - Bebi
Ko je vama rekao za dildo?

Naučila sam te životnom zanatu, jate rodla ja te odrobijala.
Stvorila si monstruma, el si srećna? 😂
Prestani da oponašaš moje životne navike!!!!

Bolje da si je samo ukrao ko Zone. Ovako si mi obeščastio ženu.
Pa šta će to meni? Ovako mi bilo top uzmem probam pa vratim, kad bi inače imao priliku da isprobam tako nešto? 😂

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome ko bi vam najviše pomogao kada se nađete u nevolji (pozicija 1 najviše, pozicija 10 najmanje).

Stefix - /
Pokahontas - /
Stole-Hoću da verujem da bi mi svi pomogli kaošto bih i ja svima njima pomogao.
liberta - Stole je logičan odgovor, prvo poznajemo se, drugo izašao mi je u susret više puta i pomogao mi je. Marko ne zaboravljam ti pomoć oko nemačkog za ispit! xD Ivana i Destry mi nakon njih deluju kao osobe koje bi mi prve pomogle, što se ostalih tiče poređani su nasumično, a na poslednjem mestu sam stavio NSTS jer smo imali najmanju interakciju na forumu.

Destry94 - Nije Sve Tako Sivo

Logično mi je Sivi na prvom mestu jer se poznajemo i svakako je bilo prilika kad smo pomogli jedno drugom tako da on je na prvom mestu.
  • Ivana
  • Od kad sam na forumu i od kad je poznajem uvek je bila spremna da pomogne. Kakvo god sam pitanje imao vezano za FSC organizaciju ili bilo šta drugo ona je bila tu da pomogne.
  • Poki
  • Poki mi je puno pomogao tokom dosadašnje organizacije fsca i zaista sam mu zahvalan! Mogao je da mi kaže da ga smaram i opterećujem a ipak nije
  • Stole
  • I Stole mi je uvek puno pomogao kad je reč o FSCu. Nikada mi nije rekao da nešto ne može da uradi! Hvala mu na tome!
  • Vax
  • Uvek je bio spreman da pomogne! Pošto ostale na listi manje poznajem staviću ih sve na 6 mesto jer nema smisla da ih rangiram pošto smatram da je svako od njih takav da bi mi pomogao ako mi nešto treba. Zaista ne mogu da ih rangiram jer što se pomoći tiče mislim da nijedan od preostalih ne bi sedeo skrštenih ruku I rekao e necu da ti pomognem nego bi probao da pomogne.

• Nije sve tako sivo-/
    Anhel - /
    MilanB - /
    Vax'ildan - /

Back