Pokahontas
Ekspert
nemaaa, pa šta sad da neko stavi sve 5-5 za mir u svetuBilo bi dobro da može i ta opcija![]()

nemaaa, pa šta sad da neko stavi sve 5-5 za mir u svetuBilo bi dobro da može i ta opcija![]()
*Da ne bi cekali zamenu odgovora neka @Destry94 dopise ovde odgovor jer ne moze 5-5 kako je napisao.
dodo – Stefan28
Stefix- 4-6 za Stefana28. Nemam neki poseban razlog, imenjak mi je, dobru muziku salje na FSC, a i intuicija mi govori da je više hot od Dodoa... Mozda gresim ne zamerite mi xD
Pokahontas- 4 - 6
Stole-A što mi ovo radite? Obojica su mi u top 5 najdražih forumaša čije mišljenje cenim, slažem se sa njihovim stavovima i uživam u izboru njihovih pesama za FSC.Daću malu prednost dodoli jer češće komuniciramo.dodo 6-4 Stefan28
liberta - dodo 3 - Stefan28 7
Destry94-Ovde će biti prvo nerešeno 5-5.
Nije sve tako sivo-dodo – Stefan28 4-6
Anhel - dodo (6-4) Stefan28
MilanB - dodo – Stefan28 7:3
Vax'ildan - 10 - 0 - zao mi je, ali niko ne mimuje kao dodo
Hvala Libertice!II U ovom delu emisije se opredeljujete za jednog forumaša iz svakog para i među njima delite 10 poena (10-0,9-1,8-2,7-3,6-4). Kombinacija 5-5 nije dozvoljena.
Ro97 – Dežurni
Stefix- 8-2 za Roa. Ako gledam kvalitet odgovora na pitanja Ro je definitivno u prednosti, kao što sam napisao u jednom postu, Dežurni mi je bio preopsiran u odgovorima, a Ro taman kolko treba.
Pokahontas - Ro97 – Dežurni 7 - 3
Stole-Ro97 6-4 Dežurni
(Ro je kvalitetan forumaš sa čijim stavovima se uglavnom slažem, a s druge strane, Dežurni je nov forumaš kog sam za kratko vreme uspeo baš da zgotivim. Prevagnulo je ipak što Roa duže znam)
liberta - Ro97 3 - Dežurni 7
Destry94-Dežurnog sam tek počeo da upoznajem dok sa Ro-om pričam bukvalno svaki dan i znamo se već 6 godina. Ovako preko foruma a i uzivo. Tako da upoređujem stvarno nije fer prema Dežurnom . Neka bude 7-3.
Nije sve tako sivo-Ro97 – Dežurni 9-1
Anhel - Ro97 (6-4) Dežurni
MilanB - Ro97 – Dežurni 6:4
Vax'ildan - 10 - 0
Sad videh ovo, ipak se ne žalim za odgovore oko mene...Miloš – Miloš-S
Stefix- 0-10 za Miloša-S. Miloš je jedan od razloga zasto ne pisem toliko na forumu jer je u onoj situaciji sa Mrmom pokazao da je nebitno ako se mi medjusobno krvimo, ali ako neko udari na njega onda ide ban ili opomena... Ja takve karaktere ne volim.
Pokahontas - 0 - 10
Stole-Milos 4-6 Milos-SSećam se kada sam bio nov na forumu da sam mešao njih dvojicu. A stvarno su nekako isto, strah i trepet foruma /Prednost plavom Milošu jer mi je otkrio SKYND
liberta - Miloš 4 - Miloš - S 6
Destry94-7-3 I ovde. Sedmica za Miloša-S a 3 za Miloša.
Nije sve tako sivo - Miloš – Miloš-S 0-10
Anhel - Miloš (4-6) Miloš-S
MilanB - Miloš – Miloš-S 3:7
Vax'ildan - 0 - 10
*Da ne bi cekali zamenu odgovora neka @Destry94 dopise ovde odgovor jer ne moze 5-5 kako je napisao.
dodo – Stefan28
Stefix- 4-6 za Stefana28. Nemam neki poseban razlog, imenjak mi je, dobru muziku salje na FSC, a i intuicija mi govori da je više hot od Dodoa... Mozda gresim ne zamerite mi xD
Pokahontas- 4 - 6
Stole-A što mi ovo radite? Obojica su mi u top 5 najdražih forumaša čije mišljenje cenim, slažem se sa njihovim stavovima i uživam u izboru njihovih pesama za FSC.Daću malu prednost dodoli jer češće komuniciramo.dodo 6-4 Stefan28
liberta - dodo 3 - Stefan28 7
Destry94-Ovde će biti prvo nerešeno 5-5.
Nije sve tako sivo-dodo – Stefan28 4-6
Anhel - dodo (6-4) Stefan28
MilanB - dodo – Stefan28 7:3
Vax'ildan - 10 - 0 - zao mi je, ali niko ne mimuje kao dodo
Destry94 - Dežurni je vanilla ice.