ispričavam seOliver Mlakar je živ.![]()
ispričavam seOliver Mlakar je živ.![]()
Pa nisu ludi ovim retardima da daju organizacijuKoja crna naša pobeda, kao da bi nas žiri nekad dovoljno podržao pa da imamo šanse....
Zato sto nas muče nije humanoJel može neki kratki rezime zašto odjednom mrzite RTS i PZE?![]()
Ništa mi nije jasno ali uz vas sam!Zato sto nas muče nije humano
Očekujem neviđeni flop od Breskve
Ova fotka ima vajb:
Sve zivo sto su obecali ispalili lol, pocinje za sat vremena nista izbacili nisu, fanovi drhte i krizirajuNišta mi nije jasno ali uz vas sam!
Podrška!!
Zato što su obećali brdo materijala sa proba, a dobili smo ku*činu.Jel može neki kratki rezime zašto odjednom mrzite RTS i PZE?![]()
Neki će nam reći da smo razmaženiZato što su obećali brdo materijala sa proba, a dobili smo ku*činu.
Ma jeste vi dobro, hrt zna organizirat samo Pogled preko graniceBilo bi zabavno pratiti kako bi HRT to sve organizovao, ali realno Šveđani bi "uskočili u pomoć", hem što se miješaju u sve ko vegeta, hem što je HRT nesposoban.
Draga ja vas razumijem prolazili smo i mi kroz isto to prošli tjedan!Sve zivo sto su obecali ispalili lol, pocinje za sat vremena nista izbacili nisu, fanovi drhte i kriziraju
Jel može neki kratki rezime zašto odjednom mrzite RTS i PZE?![]()