Ma hrt je raspad pa je raspad, srpski fanovi godinama hajpuju rts kako su sve bolji i kidaju, treci najbolji festival u evropi, obecavaju nam umk pa se ispalimo ko mali majmuniDraga ja vas razumijem prolazili smo i mi kroz isto to prošli tjedan!
jedino što u takvoj situaciji može pomoći je izbor dobre pjesme za ESC. To vam želim od srca, ko u čuda vjeruje, čudima svjedoči!![]()
Lazanjin sotonizam vs Breskvičin manastir mmmmmmmmmmmm gledao bihBože kolika bi tek drama bila da se pobednik Dore i PZE-a takmiče ko će da predstavlja Yugu na ESC da i dalje postojitek tad bi pola foruma bilo banovano.
Pobednici EME, Dore, PzE, Montevizije i Makfesta u specijalnoj emisiji 5 pa 1 za Evropu.Bože kolika bi tek drama bila da se pobednik Dore i PZE-a takmiče ko će da predstavlja Yugu na ESC da i dalje postojitek tad bi pola foruma bilo banovano.
“Drugovi i drugarice, moja pesma je prava Jugoslovenska, lepa je i od Lazanje, ali kad čujete moju svi pomisle Jugoslavija”Lazanjin sotonizam vs Breskvičin manastir mmmmmmmmmmmm gledao bih
Ne vadeNikad gora godina, RTS jebe s jedne strane Breskva s druge
5 pa 1 za Hag.Pobednici EME, Dore, PzE, Montevizije i Makfesta u specijalnoj emisiji 5 pa 1 za Evropu.![]()
stravičnoOno sto vidim po planu programa je da ce polufinale trajati do 23:30, znaci realan kraj do 00:00 dok se poredjaju svi u revijalnom delu.
Možda i duže ako opet uleti kamerman da muva takmičare u grin rumuOno sto vidim po planu programa je da ce polufinale trajati do 23:30, znaci realan kraj do 00:00 dok se poredjaju svi u revijalnom delu.
oni još od četvrtog kongresa CK SKS imaju od 20:00 seriju, tako im je Partija to ostavila u amanet i to ne menjajuMoja glavna i jedina zamjerka je što ovo ne počinje u 20:00. Kakvih 21:00 nije ovo Eurovizija ljudiiii