Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Joj ajde i vi sad ispljuvaste ih na milost i nemilost. Zabavljajte se do 21h, prošetajte. Meni grafika ove godine kida 😍 A hajpa nema, videćemo nakon večerašnje večeri.

Bilo bi zabavno pratiti kako bi HRT to sve organizovao, ali realno Šveđani bi "uskočili u pomoć", hem što se miješaju u sve ko vegeta, hem što je HRT nesposoban.
Pa EBU šalje komisiju da ispita, za zemlje "trećeg TV produkcijskog sveta" se angažuju outsource kompanije. Kao u Bg 2008.

HRT i RTS - Kao sestre nas smo dve, iste stvari volimo, isti ukus, isti broj, iste stvari nosimo...
H*T i R*S:

sddefault.jpg

Samo se vi jogunite, pa kad vam u subotu serviraju voćnu salatu, biće vam đavo kriv. :ROFLMAO:

Bolje se lepo izvinite. Pustite da nam jedini potencijalni saveznik odradi šta treba...

pa tamo od ponedeljka vadite teftere s primedbama i krenite redom...:cool:

Joj ajde i vi sad ispljuvaste ih na milost i nemilost. Zabavljajte se do 21h, prošetajte. Meni grafika ove godine kida 😍 A hajpa nema, videćemo nakon večerašnje večeri.
A iskreno nije da nisu zasluzili. Meni licno ne smeta sto nisu nista izbacili, ali cemu ta silna obecavanja, a onda se ponasas ovako

Ja sam baš htio da se tako BBC-u desi tokom flop ere neka iznenadna pobjeda pa da moraju organizovati Eurosong 😆

Neki će nam reći da smo razmaženi :ROFLMAO:
Pa sami su krivi, što su obećavali ako nisu sposobni da ispune. A pritom ne tražimo ništa nemoguće, mogli su da urade kao prethodne godine. I onda dođe Ivan i napiše "imam osećaj da ne biste bili zadovoljni šta god da uradimo". Pa i niste uradili ništa da ugodite fanovima.
Nemaju oni obavezu da nam ugađaju, ali pošto su obećali i nisu ispunili, stiče se utisak da nešto nije u redu...

Status
Not open for further replies.
Back