Ulaz u kuću Velikog brata?
Pardon, Velike Olje..
Ulaz u kuću Velikog brata?
Sto ne proba da se vrati muzickoj karijeri umesto sto se reinkarnirala kao AristotelSeka Aleksić pozvala da se večeras glasa za Breskvu a u četvrtak za Teyuželi da je svi vole i to je tako.
Koliko god da su sad HRT i RTS ostali su i dalje TV Zagreb i TV Beograd.HRT i RTS - Kao sestre nas smo dve, iste stvari volimo, isti ukus, isti broj, iste stvari nosimo...
Pa EBU šalje komisiju da ispita, za zemlje "trećeg TV produkcijskog sveta" se angažuju outsource kompanije. Kao u Bg 2008.Bilo bi zabavno pratiti kako bi HRT to sve organizovao, ali realno Šveđani bi "uskočili u pomoć", hem što se miješaju u sve ko vegeta, hem što je HRT nesposoban.
H*T i R*S:HRT i RTS - Kao sestre nas smo dve, iste stvari volimo, isti ukus, isti broj, iste stvari nosimo...
A iskreno nije da nisu zasluzili. Meni licno ne smeta sto nisu nista izbacili, ali cemu ta silna obecavanja, a onda se ponasas ovakoJoj ajde i vi sad ispljuvaste ih na milost i nemilost. Zabavljajte se do 21h, prošetajte. Meni grafika ove godine kidaA hajpa nema, videćemo nakon večerašnje večeri.
Mogu misliti koliko su oni samo kontrola pravili RTS-uPa EBU šalje komisiju da ispita, za zemlje "trećeg TV produkcijskog sveta" se angažuju outsource kompanije. Kao u Bg 2008.
Pa sami su krivi, što su obećavali ako nisu sposobni da ispune. A pritom ne tražimo ništa nemoguće, mogli su da urade kao prethodne godine. I onda dođe Ivan i napiše "imam osećaj da ne biste bili zadovoljni šta god da uradimo". Pa i niste uradili ništa da ugodite fanovima.Neki će nam reći da smo razmaženi![]()