Ja sam se juče uvežbao sa prijavama moderatoru, čak 6 za jedan dan,Pa upravo sam ti skrenuo pažnju na to. Eto vidiš da se slažemo. Prijav@ moderatoru mi je tako 2013. i žao mi je što nisi maknuo iz tog perioda ili iz perioda kad si tražio da se zabrani registracija novih članova tokom esc sezone, nazivajući ih padobrancima. Tolerantno zaista.
dobrocudan + konstruktivanI ja mogu da botujem samo za Oliveru i PZE. Tri favorita imam, podržavam ih gotovo podjednako, o pesmama koje mi se ne sviđaju ne govorim uopšte. Najdobroćudniji ikad!
Hahahahaha majka devet jugovicaJa se samo pitam koji je bio taj tok misli koreografa koji je rekao "Ajde neka ova žena sedi ovde i neka hekla i plače".
Čak se i haljina od 17 metara poklapa sa Dženanovim onim što stara majka plete od 17 mIvana Boom glumi Zorijinu majka iz pesme, u stilu antologijskog nastupa Dzenana i njegove staramajke.
Sve je jasnije, sunce sija drugacijeČak se i haljina od 17 metara poklapa sa Dženanovim onim što stara majka plete od 17 m![]()
I nula (?) od publike? Dobra pjesma, samo nescenična.Koliko je ta 2019. godina zapravo bila genijalna.Je l' se sećate Dunjinog nastupa od 4-5 hiljada evra?