Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Odlično Milane, Petru će ovo očigledno biti putokaz u daljem pisanju. Bravo!

Pa upravo sam ti skrenuo pažnju na to. Eto vidiš da se slažemo. Prijav@ moderatoru mi je tako 2013. i žao mi je što nisi maknuo iz tog perioda ili iz perioda kad si tražio da se zabrani registracija novih članova tokom esc sezone, nazivajući ih padobrancima. Tolerantno zaista.
Ja sam se juče uvežbao sa prijavama moderatoru, čak 6 za jedan dan, 😂😂😂 tako da tišina vas dvojica ,,starih” da i vas sad ne prijavim. 🥸
P.S. Miloš kaže da mi to baš ide od ruke . 💅

Ali vidim sto I neki strani reaktori kopiraju wiwike I snimaju reakciju na ove tri pesme.

Olivera: NE ZOVU ME ZA DZABE MAHERKAAAAAA

Realno zena jednog od lidera opozicije urednik zabavnog programa RTS u Vucicevoj sovjetskoj republici

Zena POKVARENA + PAMETNA

Ivanu Boom ne mogu u Zorji da zamislim čak ni kao igračicu :D

Dance Dancing GIF by Spiegelworld

I ja mogu da botujem samo za Oliveru i PZE. Tri favorita imam, podržavam ih gotovo podjednako, o pesmama koje mi se ne sviđaju ne govorim uopšte. Najdobroćudniji ikad!

I ja mogu da botujem samo za Oliveru i PZE. Tri favorita imam, podržavam ih gotovo podjednako, o pesmama koje mi se ne sviđaju ne govorim uopšte. Najdobroćudniji ikad!
dobrocudan + konstruktivan

Koliko je ta 2019. godina zapravo bila genijalna. :D Je l' se sećate Dunjinog nastupa od 4-5 hiljada evra?

Koliko je ta 2019. godina zapravo bila genijalna. :D Je l' se sećate Dunjinog nastupa od 4-5 hiljada evra?

I nula (?) od publike? Dobra pjesma, samo nescenična.

Elem, sad ide malo možda luda teorija, ali prošla mi je kroz glavu jutros.

Muškarčina (koju bih preimenovao u Eden, kao što su neki već rekli) mi ima neke povezanosti sa Ivetinom LoveWave (ne kažem da bi plasman bio isti + niti da je pjesma jednako dobra, to je subjektivno, a meni je lično LW bolja iako mi je i ova dobra).
Takođe je bila neshvaćena i previše drugačija, sjećam se mnogih komentara kako neće ući ni u finale jer je ljudi ne razumiju, pa i reakcija okoline kojima sam puštao audio ili njen spot pa su bili na fazon 'i šta je ovde dobro tačno' a onda nakon nastupa rekli - e ovo je premoćno. U tom smislu smatram da je Sarina pjesma isto pravljena za scenski nastup i, kao i Iveti, taj nastup će da je 'make or break' odnosno da je 'probije ili razbije', zato sve karte treba da baci u na(pad)stup jer joj od toga zavisi s v e. Da Iveta nije imala ONAJ nastup, sasvim sigurno bi završila van top 10 u finalu.

Hvala na pažnji :D

Definitivno. Meni je bila #1 2016. od samog početka, međutim, kad smo porodično gledali spotove i glasali mjesec dana prije ESC-a, nije mi se izdvajala mnogo iz mase, okružena drugim pjesmama, pa mi je bilo jasno zašto ni drugima koji je nisu preslušali x puta kao ja nije ostavila neki snažan utisak tad. Bilo je jasno da im treba brutalan nastup, i imali su ga. Svaka čast

Status
Not open for further replies.
Back