258. FSC - Risiko

Prijavio se, eto Filhy materijala za trojni blok od mene, Petra i Arsenica. :ROFLMAO:
Zapravo, blokovi se pakuju u šestorke! :D Tako da vi jeste spasili veče 👏 i idemo sada na još jedan mini Flag Parade! :love:

FSC#47: The Pointer Sisters - I'm So Excited

FSC#207: Davina Michelle - Skyward

FSC#247: Nour - Premier amour

FSC#233: Yuqi - Bonnie & Clyde

FSC#33: Hurts - Wonderful life

FSC#237: Lea Rue - Watching you

Last edited:
Danas je stanje sa prijavama daleko bolje! Ukupno 41 potvrđeni učesnik, ne računajući mene! :D Nadam se da i ostalo šestoro odgovori uspešno na zadatak do 17h!

U narednom šestočlanom bloku prijavljenih imamo još dva povratnika, a to su: Anhel i Zoki!!! 👏 👏

S obzirom da sada imamo čak tri aquariusa povratnika na ovaj FSC: Boxy, Marko i Zoki, moram da obradujem @Bebi da smo posle izvesnog vremena ovde ponovo kompletirana petorka! :love:

Pozdravimo naredne učesnike iz šestog bloka od šest takmičara!

FSC#246: Dua Lipa - Physical

FSC#200: Anouk - It's a New Day

FSC#253: Henny x Breskvica - Ko to tamo

FSC#257: Zara Larsson - Ain't My Fault

FSC#255: Argy & Omnia - Aria

FSC#197: Melina Makri - Thirio

Last edited:
Jako mi je drago zbog ovog broja učesnika. Biće uživanje slušati pesme jer ima i toliko novih lica i njihov muzički ukus je još uvek nepoznanica.

Meni je muzički ukus i vas sa jačim stažom relativno nepoznat, a tu sam već 30+ izdanja lol

A sada su tu i zadaci, pa je onda još teže. Mislim da mi se samo par puta desilo da sam ovako u sebi tačno spojio forumaša i pesmu, javno se ne ispaljujem.

Nisam imao utisak da je Djole89 ovolki powerhouse fsc.
Skoro 100 top10 plasmana.
Od starih forumaša primećujem jedino promenu u razmeni poena sa Djoletom, pre smo mnogo manje bodova razmenjivali, sada se često dešava.
Očekujem zanimljiv fsc i nadam se što manje kliše. Par izdanja poslednjih su mi bila ok, ali pesme slične.

A do kad traje prijava?
Kad bi trebala biti priredba?

A sada su tu i zadaci, pa je onda još teže. Mislim da mi se samo par puta desilo da sam ovako u sebi tačno spojio forumaša i pesmu, javno se ne ispaljujem.
Misim da će ovaj put svima jako teško ići povezivanje ko je sta poslao. 🙂

A do kad traje prijava?
Kad bi trebala biti priredba?
Imamo ukupno 43 uspešne prijave, plus moja 44. Još njih troje mogu da ispune zadatak do 17h danas.
Priredbu zakazujemo za 20h večeras! 😀

S obzirom da sada imamo čak tri aquariusa povratnika na ovaj FSC: Boxy, Marko i Zoki, moram da obradujem @Bebi da smo posle izvesnog vremena ovde ponovo kompletirana petorka! :love:
Kakva Aquarius ekipa 5 POV.😂

Prijave za 258. FSC su završene!!!

Obaveštavam vas da imamo praktično jednu win-win situaciju na ovom FSC-u. :D
47 zadataka je bilo u opticaju, traženo je tačno 47 zadataka (ni manje, ni više) i SVI FORUMAŠI SU USPEŠNO ISPUNILI ZADATKE tako da imamo 47 učesnika!!! 👏 👏 👏
Veliko bravo za sve vas! ❤️

Priredba je, kao što rekoh, u 20h i samo mogu da vam kažem da nisam očekivao ovoliku žanrovsku raznovrsnost što me jako raduje! Bukvalno svega ima, tako da će svako od vas sigurno naći i nešto što mu se dopada, ali i nešto što mu nije po ukusu, ali užitak je slušati sve vaše muzičke predloge, mahom manje afirmisanih izvođača i tzv. "podrumara" (sa potencijalom). 💪
Isto tako, izvođači nam dolaze iz celog sveta, sa svih kontinenata ih ima po više! 🗺️

Do tada je red da ispoštujemo naredni blok (šestorku) forumaša, sedmi po redu u kome nas čekaju tri dame i tri gospodina!

FSC#150: Sia - Never Give Up

FSC#128: Art Abazi - Nje sekond pa ty

FSC#184: Tijana Bogićević - Hajde onda ništa

FSC#256: Burn the Ballroom - Kiss Me You Animal

FSC#244: Nessa Barrett - Dying on the inside

FSC#125: Anastacia - Stupid Little Things

Kod etice sve neke šestice u plasmanima! :D

Da se malo skrene paznja od PzE 🤭
Ne sumnjam da ce biti mocno izdanje jer je tema veoma zanimljiva 🤗

Pratim, u 20:00 počinje i atletika, ali ispratiće se i jedno i drugo...

Back