258. FSC - Risiko

Kad je finale? Gledala sam, ne pise, pretpostavljam u nedelju?

Za promenu bi mogla da nekada baciš pogled i u Pravilnik, umesto konstantnog postavljanja beskonačnih pitanja. :D 😇

Za promenu bi mogla da nekada baciš pogled i u Pravilnik, umesto konstantnog postavljanja beskonačnih pitanja. :D 😇
Ok, gledala sam početnu stranu ovog fsca i refrešovala da vidim da li će biti zakačen post za finale i nije bio. Pravilnici kao i sve drugo je dugačko 3 km. A što se mene tiče zaključno do kraja ovog fsca dobićete samo glasove za finale od mene. I na većinu pitanja od kad sam krenula da budem član foruma niko mi nije ni odgovorio nego ste mi dali uputstva gde mogu odgovor da nađem. Vrlo teško.

Paucice draga, pusti ih 🤣 Finale ce poceti onog momenta kada organizator napise post da je glasao i da mozemo i mi da glasamo, a tada ce se pojaviti i na prvoj stranici sve pesme koje su se kvalifikovale u finale kao i termin do kada je glasanje.

Paucice draga, pusti ih 🤣 Finale ce poceti onog momenta kada organizator napise post da je glasao i da mozemo i mi da glasamo, a tada ce se pojaviti i na prvoj stranici sve pesme koje su se kvalifikovale u finale kao i termin do kada je glasanje.
Hvala

Baš mi se nije učestvovalo, i još mi pao zadatak bože sačuvaj, ali hteo sam da ispoštujem Filhy-ja; tako da sam poslao pesmu koju ne znam ni kako sam čuo i jeste i meni bila WTF, ali mi se uvukla pod kožu, na nekoj plejslisti se našla...🤭 Da nije bilo PZE-a verovatno bih i rekapitulacije napravio, uz one opise koji su bili na banerima prilikom predstavljanja pesama, ali mi ponestaje mesta i na HDD-u, i mnogo je pesama na ovom izdanju, još malo pa 50. Bilo mi je i teško da glasam, juče kad sam video podsetnik panika me uhvatila jer sam samo bio izdvojio pesme za poene. Ima lepih pesama, da je bilo još vremena za glasanje verovatno bih malo drugačije rasporedio poene, eto i Aljoša, slušali smo je na specijalu koji je baš FIlhy pravio (nas ukupno petorica :D) Dramatične ESC balade... Što se tiče priredbe sve je odlično Filhy, ja znam kakav si perfekcionista i da voliš sve da bude bez ijedne greščice i kad si napisao da imaš najveću tremu na početku i mene je obuzela, ali eto sve je besprekorno. 👌 Čestitke finalistima, Turci su mi najveći grower, videćemo da li će neka pesma iz suprotnog polufinala ući u borbu za top poene.

Generalno sve te informacije sa terminima i pesmama na svakom izdanju moraju da se pojave na prvoj stranici svakog izdanja FSC-a, tako da ne brigaj 🤗
Već su me prozvali kmečalom. :censored:

Ehhh moja ti ko ovde nije kmecarka 🤣 svi smo mi ovde bar jednom kmecali 🤣🤭

U prvom postu se nalazi spisak finalnih pesama, sa rokom za glasanje. U narednih sat vremena ću okačiti YouTube i Spotify plejliste i rekapitulaciju.
Od sutra u 10h možete početi sa glasanjem za finale, a ja ću to obaviti do tada.

Srećno vama, finalistima, a nama ostalima neki naredni put! :)

Sledeće izdanje je moje! Samo da izlečimo šeficu, ili nađemo adekvatnu kratkotrajnu zamenu

Na kraju mi je ipak malo falilo da prođem u finale. Ali nema veze, hteo sam da šaljem nešto što je netipično za mene i uz to prvi put sa slao pesmu na holandskom.
Filhy, super predstavljanje rezultata. Šteta što si na kraju ostao ispod crte i još sa istim broj poena kao i onaj iznad tebe.

Ode na sejsele da smirim zivce slusajuci rumunjske latino ljetne ritmove. Poy

• Haha
Reactions: Mrm
Prvada za Balam Pichkari i Alyoshu! Ja neću ovako da se igramo.. 😭

Barem sam ja u finalu, konačnooo... 🤭

ELEKTRA: ŽELIM POMOĆI GOGI!

Elektra je na press koferenciji izjavila
da želi pomoći svojoj kolegici iz St Stefanije, gospodži Sekulić Gogi. Uplatit će joj 150k eura za lijecenje novotrivene mentalne bolesti.

Nije htjela komentirati rezultate polufinala, kao ni vijesti o svom odlasku. Usput je čestitala bračnom paru Milošu i Veroniki na zajednom uplovljavanju u finale.
a Neca ništa, Necu ste skroz zaboravili! 💚 🥺

Divna i fascinantna priredba @Filhy! :)

Cestitke svim finalistima i hvala svima na podršci!!
Sveukupno odlični rezultati, ali od pesama koje nisu ušle u finale, najviše mi je žao Nanne Grönvall, Alyosha, Wany Hasrita i Gavin James.

Veoma sam srećna što sam prošla u finale, a posebno......

Ono sto mi je daleko draze od mog licnog finala je sto smo moja Veronika i ja konacno uspeli da zajedno izborimo finale ♥️ Ovaj dan je bio poseban i za mene i za nju i drago mi je da se na ovakav nacin i zavrsava, kako god posle da bude u finalu ♥️

@Veronika Поздравляю нас с совместным финалом. Я тебя люблю ♥️

Veoma sam srećna što sam u finalu sa tobom. ❤️
Volim i ja tebe. ❤️

Back