Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

V U ovom delu emisije treba da odgovorite na sledeća pitanja!

Jeste li imali seksualno iskustvo s nekim mnogo starijim od vas?

Micky - Ehhh pa sad, ne znam sta to znaci “mnogo stariji”, meni su godine samo brojke Ponekad neko izgleda sa 50 bolje od onoga od 30, pogotovo ako drzi do sebe. Imao sam sa 15 godina starijim od sebe ako je to zadavoljavajuce

Dežurni - nisam

zeleni - nisam nikada seksualno opcio, ali pouzdano znam da je Pokahontas imao trojku sa brkatim profama dok je bio srednja škola.

Ro97 - Najstarija je bila 10 godina starija od mene, e sad ako se to računa pod mnogo starijim od mene, onda je odgovor da

Stefix - Pa zavisi šta za vas predstavlja mnogo starije... Ako mislimo na šećerne tatice neka hvala, nije to za mene xD Dozvoljeno je 6-7 god. više od mene.

Pokahontas - Njet

Destry94 - Žena moja je starija od mene 2 ipo godine pa ako se to računa onda mogu reći da. Ako se to ne računa onda ne. Nisam nikada imao seksualni odnos sa nekim mnogo starijim.​

Šta je vaše najgore seksualno iskustvo?

Micky - Nemam nekih losih iskustava, ipak sam ja skorpija, ziva vatra u krevetu Ne znam, zaista se ne secam nekog najgoreg iskustva

Dežurni- hm, pa nije ništa najgore u smislu da nešto loše ispadne jer svako je bilo makar okej, ali ako mislimo na neko konkretno npr kapiram da nam je prvi seks svima najlošije tj najgore iskustvo

zeleni- sto mogu samo sanjati o tome

Ro97 - Nije mi se digao kad je trebao, blamčina

Stefix- Verujem da će svaki bottom sa ovim da se složi, ali stvarno mislim da svako seksualno iskustvo koje se završi curenjem je najgore.

Pokahontas - Seks

Destry94 - Možda prvi put. Nije bilo lepo ni meni ni supruzi ali to je više i zbog nekih drugih razloga koje nismo mogli da predvidimo tako da kažem prvi put mi je bilo baš loše ali ne toliko zbog samog seksa već okolnosti i posledica nakon toga.​

Šta je najgore što ste učinili iz ljubomore?

Micky - Znam da mnogi ljudi ovo rade, ali kada sam bio mladji, proveravao sam telefon svog partnera. Sada, gledajuci iz ove perspektive, to mi je bez veze, jer zdrav i kvalitetan odnos se gradi na poverenju. Nisam ponosan zbog toga, ali sam radio to.

Dežurni- nikad ništa, svako je makar trunku ljubomoran u odnosu i to je skroz normalno i okej, zdrava doza, inače ne bi bilo normalno da nije, tako da stvarno nisam nikad ništa, možda se samo nerviram i kidam u sebi ali to ne iskazujem delima da bi se izbegao verovatno uzaludan konflikt, tako da to više može samo meni naškoditi i okej mi je...
I takođe, razgovorom se sve na vreme i iz korena reši da ne bi uopšte došlo do nekih ljubomornih situacija, i svima potaman tako

zeleni- drzao ga zavezanim u podrumu 3 dana jer nije htio opciti sa mnom pa pomislih mozda ga hladan podrum osvjezi ali jbg, krepo je tamo.

Ro97- Emotivno ucjenjivao možda, mada osjećaj ljubomore ne osjećam godinama već, isparilo iz mene, ne postoji to više u mom riječniku

Stefix- Jaooo, zbog ovoga me još uvek malo grize savest bez obzira što se to desilo pre fazon 5-6 godina. Jedna moja šema je našla drugu šemu i ja sam mu onda prodao priču kako taj lik ima HIV, kako je najodvratniji fetišar koji voli piss... Jezivo, ali istinito.

Pokahontas - U vrtiću sam pljunuo drugaricu u facu zato što je rekla da više voli teletabise od mene

Destry94 - Zaista ne mogu da se setim. Ljubomora je u meni izazivala uvek ogroman bes. Bes prema samom sebi. Zašto dozvoljavam sebi​

VI U ovom delu emisije treba da kažete šta vidite na sledećim slikama

internet-hit.jpg

Micky - Ivu Andrića Vidim coveka u fotelji kako cita knjigu Iako pretpostavljam na sta se ciljalo sa ovom fotkom ipak sam prvo zapazio coveka.

Dežurni- čovek koji sedi i čita knjigu na prvi pogled iskreno, a na drugi se može i videti i jedna druga imaginarna situacija zbog koje nam je voditelj i dao ovu sliku

zeleni - petra i niku kako se odmaraju poslije runde u robloxu

Ro97 - Žena izvodi felaciju na muškarcu , u narodu znano i kao pušing xD

Stefix - Hahahhahahaha ok, vidim čoveka koji čita knjigu, ali na prvu sam video ženu koja pu*i liku na plaži.

Pokahontas - Ko čita zlo ne misli

Destry94 - Vidim čikicu kako čita knjigu. Odmara i čita. Ovako i ja imam stolicu u stanu na kojoj sedim i čitam.​

3273_rosarhova-mrlja_f.png

Micky - E pa ovde vidim kadrove sa oblacima iz Teya Dorinog nastupa na PzE i dva crna oblaka koja pokazujeu svim hejterima srednjak

Dežurni - ovde mi je prvo zapalo za oko na sredini kao dva ispružena srednja prsta , i to je to na prvu loptu

zeleni - donji dio boxijeve majice 1 decembra, nakon nnn-a.

Ro97 - Kao neki pauk, možda pauksamarsa

Stefix - Ovde bukvalno vidim nekog demona koji drži podignute srednje prste u fazonu " Usraću ti se u život kurvo!

Pokahontas - Gnarls Barkley - Crazy

Destry94 - Ja sam prvo uočio dva srednja prsta. Ne znam zašto. Onda sam okrenuo naopačke i video sam pauka ogromnog. Dao sam i drugima u sobi da vide sliku i kažu šta vide i svako je video drugačije. Neko je video životinju s rogovima neko krokodila..
Zanimljiv psiho test Leo!​

VI U ovom delu emisije treba da kažete šta vidite na sledećim slikama

internet-hit.jpg

Micky - Ivu Andrića Vidim coveka u fotelji kako cita knjigu Iako pretpostavljam na sta se ciljalo sa ovom fotkom ipak sam prvo zapazio coveka.

Dežurni- čovek koji sedi i čita knjigu na prvi pogled iskreno, a na drugi se može i videti i jedna druga imaginarna situacija zbog koje nam je voditelj i dao ovu sliku

zeleni - petra i niku kako se odmaraju poslije runde u robloxu

Ro97 - Žena izvodi felaciju na muškarcu , u narodu znano i kao pušing xD

Stefix - Hahahhahahaha ok, vidim čoveka koji čita knjigu, ali na prvu sam video ženu koja pu*i liku na plaži.

Pokahontas - Ko čita zlo ne misli

Destry94 - Vidim čikicu kako čita knjigu. Odmara i čita. Ovako i ja imam stolicu u stanu na kojoj sedim i čitam.​
Vidim neuspelu foru

VII U ovom delu emisije treba da kažete na koju osobu sa foruma vas asociraju sledeći pojmovi.

ORGAZAM

Micky - Pa ja ovde zaista moram da navedem ponovo naseg dragog organizatora Lea . Razmisljam se samo, koliko li je puta doziveo orgazam citajuci nase odgovore na vecerama

Dežurni - Bebi, ne bih znao ali neka bude Bebi jer se najviše od svih na forumu spominje u tom nekom seksulnom kontekstu

zeleni - Mile Gluteusnjača (MilanB)

Ro97 - Arsenic, njegov humor mi je nekad orgazmičan

Stefix- Logično Micky. Jednostavno sav mi je orgazmičan hehehe

Pokahontas- ako kažem liberta biće očigledno, ali liberta

Destry94 - Micky. Očigledno je on imao najdivlja seksualna iskustva samo to krije od nas!​

LISICE

Micky - da li se ovde misli na lisice za vezivanje? Joj ja bih zelenog vezao, ne znam zasto, nekako mi on deluje da ne bi imao nista protiv toga, verovatno bi mu i prijalo. Zeleni ima tu ludacku energiju koja je potrebna za te igrice

Dežurni - Pauksamarsa npr, ona je generalno pozitivno looda, i mislim da bi ona dečka vezala lisicama

zeleni - crveni Miloš kad ga otkriju da novcima ogae clanova financira prosvjed za Breksvicu.

Ro97 - Pauksamarsa, vezao bi je lisicama, pa da vidimo onda dal ćeš svake 0.73 sekunde napisat novi post na forumu!

Stefix- Pomislio sam da sad treba da nabrajam lisice na forumu, ali sam hvala Bogu skontao da se ne misli na životinje. Dobro je, zamalo da se ispalim xD Elem, lisice me asociraju na Roa, ne postoji poseban razlog zašto, ali mislim da bi mu uloga policajca jako dobro legla.

Pokahontas- Leo Cezar zato što je preko ""igre""" dobio poverljive informacije o nama

Destry94 - Pa lisice rekao bih da podsećaju na mene samog jer sam umalo bio uhapšen u Izraelu pa da kazem da će lisice uvek da me asociraju na tu priču.​

BESTIDNOST

Micky - Da li mogu ovde da navedem sebe? Ja zaista nemam cega da se stidim, uvek se trudim da budem takav kakav ustvari i jesam. Nikada se ne pretvaram, kazem vrlo cesto sve kako mislim, ponekad se to obije o glavu, ali sta da se radi, ne mogu protiv svoje prirode.

Dežurni - Liberta, jer voli da flertuje sa svima pa kao poveznica sa tim, ali ne u negativnom smislu, on to radi iz dosade i da digne atmosferu, pa mu ne treba ništa zameriti već je čak zanimljivo čitati kad ga povezujete sa nekim instant
A da, mogu ovde da navedem i Botbonu koja bestidno laže, konkretno slagala je kao pas i ostala živa onda sve vezano za Zorjino gostovanje u Šarenici i i dalje čekam obrazloženje čemu to , izvinjavam se, diskvalifikujte me ali je bila idealna prilika da spomenem i to

zeleni - ona baternat tikva od Mrma

Ro97 - Endrega, pa ne mogu baš stalno Mrma spominjat...ups, dođavola!(..što bi rekao jedan lignjasti forumaš)

Stefix- Niko. Što na um to na drum, volim takve ljude iskreno. Smatram da je on jedna od osoba koja nema stida da uradi ili kaže bilo šta ukoliko je on tako rešio.

Pokahontas - a ima ih pun k, ne znam ajde Evrovizija2024 pošto stalno bestidno daje predviđanja koja su u 99% situacija netačna i nelogična

Destry94 - Previše mi je negativna ova reč i nekako se bezuje za oholost i drskost i prosto ne vidim nekoga na forumu da je baš ovakav ali možda da kažem Dule. On je stvarno pisao jako drske i bezobrazne stvari i stavovi su mu bili kriminalno loši. Ajde ok da nemamo isto mišljenje ali ono što je on pisao jednostavno nije bilo ok.​

Back