is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Ma ovo je poslednja godina da sam bilo koji izbor i samu Evroviziju shvatao donekle ozbiljno. Od sledeće godine navijam za skandale i dramu.
 
Moja podrška narodu nad kojim se na oci celog sveta u 21 veku sprovodi genocid.

A EBU je kriv sto je dozvolio da Izreal ucestcuje.
Podrži narod na drugi način, to što će biti Evrovizija u Rejkjaviku i sto ces dati svoj novac za pobedu pesme koja to ove godine ne zasluzuje samo zato sto je izvodi Palestinac ni na koji nacin nece zaista i sustinski doprineti narodu Palestine, kao sto ni pobeda Ukrajine apsolutno ni na koji moguci nacin nije doprinela smirivanju sukoba i prestanku rata u Ukrajini, tako da....
 
Evrovizija i pravda

That 70S Show Lol GIF by Peacock
 
Ja bukvalno obožavam i Herinu i Basharovu pesmu.. Ali obožavam... ❤️🫶
 
Evrovizija i pravda

That 70S Show Lol GIF by Peacock
Rekao sam u sustini da bi bilo jos nepravednije, ako smo se zgrozili 2022.godine, onda bi cak i za najokorelije fanove ESC-a ovo bila kap koja bi prelila casu pa bi cak i oni prestali ovo pratiti i nervirati se bez veze oko gluposti..
 
Boja na zastavi Islanda je najbliža boji lile ramonde... ✊🌸💜
 
Ma nefer mi je skroz ovo, prvo drama oko Izraela, pa oko glasova, pa sad kalkulacije da ostanu, pa koga da šalju..Bolje da onda nisu ni radili NF već uzeli tog Bashara sa tralala pesmuljkom i poslali ga interno. Hera ima mnogo bolji paket za Malme, iako joj pesma nije nešto. (Scenski mislim)
 
Mislio sam kod publike, ne ukupno.
Ukupno pobjeđuje neko četvrti, nadam se
 
Back
Top