Nije sve tako sivo
Ekspert
Tanja je prenisko takodje. Mora to bolje da prodje!
Hvala, meni lično njihova najbolja, još mi je bilo čudno da je niko nije slao do sadZaslužuje ta pesma pobedu. Nikada nisam ni razmatrao da je šaljem jer sam je uvek čuvao nekako za sebe ali mi je drago da je neko poslao i da postiže odličan uspeh sa tom pesmom!
Pošto sam čuo bukvalno sve što su izdali do sad, slažem se. Ta pesma ih je inače učinila popularnim. Bar u tom delu svetaHvala, meni lično njihova najbolja, još mi je bilo čudno da je niko nije slao do sad
pa šta je sad ovo, zar ne idu poeni posebno?Poslednjeplasirani Kendji ni kod publike nije ostvario značajan napredak, tako da će morati da se zadovolji sa 67 poena. Da li je to dovoljno da izbegne poslednje mesto?
View attachment 21157
Isto, Skillet je jedan od prvih rok bendova koje sam slušaoPošto sam čuo bukvalno sve što su izdali do sad, slažem se. Ta pesma ih je inače učinila popularnim. Bar u tom delu sveta![]()
Offtopic: Za Golubinje su mi rekli da ga inače zovu Vlaški Santorini.zaustavio video i piše na tabli za ulaz u mesto "Голубиње / Golubinje", a i taj "asfalt" prepoznam u pola dana i pola noći po "kvalitetu" haha
@pauksamarsa ovako se to radi, gledaj i uci.Zaslužuje ta pesma pobedu. Nikada nisam ni razmatrao da je šaljem jer sam je uvek čuvao nekako za sebe ali mi je drago da je neko poslao i da postiže odličan uspeh sa tom pesmom!
Idu ali ne jedan po jedan po forumašima već ukupan zbir poena od poslednjo plasirane pesme do pesme koja je trenutno prva.pa šta je sad ovo, zar ne idu poeni posebno?![]()
nepravdaIdu ali ne jedan po jedan po forumašima već ukupan zbir poena od poslednjo plasirane pesme do pesme koja je trenutno prva.
Meni je moja pesma bolja od te, ja nisam toliko mejnstrim jbg. Svejedno dala sam joj lepe poene.@pauksamarsa ovako se to radi, gledaj i uci.
?Meni je moja pesma bolja od te, ja nisam toliko mejnstrim jbg. Svejedno dala sam joj lepe poene.
Da, kao što je Destry već napisao. Idu posebno, ali od poslednjeg do prvog mesta, a ne po forumašu.pa šta je sad ovo, zar ne idu poeni posebno?![]()
Pa i moja pesma je rok pesma.
Mislio sam na rusvaj koji si napravila prosli put sa Kensingtonom.Pa i moja pesma je rok pesma.
Ma kakvi xDajde Alternosfera bar 77 poena
Vazi, sad vise dosta sa tom temom.Mislio sam na rusvaj koji si napravila prosli put sa Kensingtonom.