Zorja

Zejna je učestvovala tri puta i nijednom nije ostvarila zapažen plasman, peto,sedmo i četrnesto mesto i nisu baš za pohvalu. Dok se Zorja prijavila dva puta u preludoj konkurenciji i oba puta je završila treća. Verujem da ako bi Srbija jednog dana opet birala interno,da bi ona definitivno bila prvi izbor.
Ove godine je zavrsila druga
 
Zorja da otvori neki račun da pomognemo, da izađe iz porodičnog biznisa, svako po malo i da oformi tim koji će da joj napravi pesmu i uradi nastup 🙏 prvi bih uplatio xD

Koliko je pojela ovim coverom
 
Samo da se ne prijavi sa nekim pop pesmuljkom i zavrsi osma. Lik u ogledalu, svidela se pesma nekom ili ne, je tip pesme u kom se ona najvise istice. Moze se igrati sa zanrovima, ali ona je taj dramaticni tip interpretatiro, sa ostrim pogledom i ogromnim glasom i takav tip pesme joj i treba, nikakve limunadice. Meni je i Zorja kao pesma bila mlaka voda za nju.
 
Ne vidim zasto je potrebno da joj dodje neki ne znam ni ja kako jak tim za pisanje pesama. Bejbi Lazanja je doslovno sve uradio sa svojom suprugom takodje, cak i plesaci u nastupu nisu profesionalci. The Code je napisana na nekom od onih kampova gde se skupljaju Elzi Bej, Teya Austrijanka i slicni tog kalibra.

Uostalom, cesto su bolje ideje dolazile iz podruma, nego od jakih autora, bar kad je domaca scena u pitanju.

A za Ramondu, gledao sam sinoc nastup sa PZE i jasno je zasto je pobedila. Najbolji nastup i interpretacija u datum trenutku. Ipak, ko je imalo objektivan, bilo je jasno da to nije tip pesme koji dobro prolazi na danasnjoj Evroviziji + nasa reputacija + niz losih tj nepostojecih poteza od strane RTS (doduse ni sama Teya se nije pretrgla oko promocije).
 
Ono kad je žiriju bolji Luksemburg nego Srbija.
 
The code nije tip pesme za Zorju. To jeste dramaticna pesma, ali je u isto vreme i blesava i ima taj novelty aspekt. To njoj nikako ne bi leglo scenski. Simfonijski metal/rok bi joj lepo legao, ali setim se Norveske pa nisam bas siguran koliko bi to imalo prodju danas. Klasicna grandiozna pop pesma bi opet mogla biti dosadna. Nesto izmedju komercijalnog i edzi, da je dramaticno, ali ne neprijatno.
 
Zorja da otvori neki račun da pomognemo, da izađe iz porodičnog biznisa, svako po malo i da oformi tim koji će da joj napravi pesmu i uradi nastup 🙏 prvi bih uplatio xD

Koliko je pojela ovim coverom
Više puta sam je pitala mogu li da pomognem finansijski, ali ona odbija i želi da se prosledi u humanitarne svrhe, ništa od toga nažalost...
 
Neka da otkaz deveru, a zaposli mene, i videće šta je pobednički nastup 👌🏻😂
 
Back
Top