rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

ja cak mislim da i iznad Grcke mozemo biti sto se tice televotinga bez lazne skromnosti zasluzili smo top 5 i tacka!
Najveći flop će doživeti toliko ishajpovana Španija a naročito kod žirija jer golo dupe je garant za BIG STOP FOR JURY VOTING a sumnjam da ce i kod publike Španija u Top 5. Najagresivniji i najglasniji su mi albanski fanovi koji preteruju i više nego španski a ova njihova devojčica 😂 ce biti oko 20 mesta u finalu.
Što se nas tiče i dalje u žiri i podršku žirija ne verujem ni najmanje. Publika da , podrzace nas prilicno i mimo balkana.
Australijanac ce u Top 3 ako ne i pobednik žirija biti, videcete. Sa Švedskom i naaaaravno Ukrajinom ce kod žirija Australija voditi borbu za 12 poena.
Prve večeri sam uz Miu Dimšić i Hrvatsku jer zasluzuju finale ove godine. 🤝

Ovo iznad mi je sve tako razmišljanje o žiriju od pre 10 godina. Mislim da nam je žiri do sad mnogo puta dokazao da može da iznenadi, a i nije kao da isti ljudi sede tamo iz godine u godinu.

Ako je Eleni mogla kod žirija visoko, zašto ne bi mogla i Ćana? Jer žiri po pravilu ne glasa za dupeta? Dajte molim vas.

Ali ruku na srce, Eleni nije izbacila ništa golo, bio joj je samo kao go stomak, a meni je kod Ćane "vulgarnije" (nije mi ništa vulgarno nego kao ako razmišljam hipotetički iz puritanske perspektive) ono kad se raskreči na početku, i posle kad tresne dupetom na pa-pa-pa-pa-pa, nego što joj je sad kostim neka preterana golotinja. Ali na kraju dana, kod žirija stvarno je sve do toga kako im se subjektivno svidi u ovogodišnjoj konstelaciji pesama.
Lično ne mislim da će je žiri staviti u top 5, ali ne mislim ni da će je sahraniti, biće možda u njihovih top 10, no videćemo.

Ju, ja 17.5., znao sam da ima neka energija između nas, bikovi 🐂

• Like
Reactions: Mrm
Već ste me to priupitali gospon' Petre... 32.. 19.05. biće 33.. :)
Izvinjavam se, zaboravio sam, a nekad mi je potrebno da znam starosno doba kako bih postove stavio u pravi kontekst.

Ja 24.12. punim 27, kažu da su jarac i bik stvoreni jedni za druge!

11. na kladzi...msm da su Poljska i Holandija bas napredovale

Back