ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Prošle godine je još i moglo da se opravda, kao žiri video Loreen pa svi glasali za nju, ali ovo zaista nema objašnjenja. 22 države da daju 12 poena jednoj državi, više od pola. Kakav je to žiri sa toliko uniformnim ukusom?

Teodora, Luka i Sanja su imali su srece za razliku od Kona, Moje 3, cini mi se i Tijane Bogicevic koji su bili prvi ispod crte u razlicitim sistemima takmicenja.

Neka me neko ispravi ako ipak nisam dobro zapamtio.

Pa razvalio je i Francuz vokalno, sto ne podelise malo te poene po 250 da imaju nego eto jednu pesmu napunili da pobedi nad pobednikom publike
Zato sto nije djipao ludacki po sceni kao Svajcarac dok je pevao neverovatnim glaso , zato sto mu je pesma nesto manje interesantna, zato sto mu je nastup malo neprijatan... A pritom je i pokupio bas dosta glasova od zirija.

Gde mogu da se vide rezultati tvta u finalu po zemlji?

Sad mozemo samo da nagadjamo cije bi bodove uzeo Joost i da li bi to pomoglo mozda Lazanji da pobijedi.

Edit: @FFM

Eurovisioworld.com
Eurovision.tv

Zato sto nije djipao ludacki po sceni kao Svajcarac dok je pevao neverovatnim glaso , zato sto mu je pesma nesto manje interesantna, zato sto mu je nastup malo neprijatan... A pritom je i pokupio bas dosta glasova od zirija.
Ili nije nosio lila suknjicu i bele mrezaste carape?

Ali Luksemburg 13. mesto

vesna-rivas.gif

Back