KONSTRUKTOR
Ekspert
Srećan izbor dueta Barbare i Desingerice svima koji slave, moraa i 2025.godina imati svoj: Leto svet, leto etoo etoo leto svet ojšaaa 
A šta fali Goblinima?Konkretno sam mislio na Konstruktora koji je bio najglasniji hejter grčke pesme. A ovamo predlaže neke gobline, bože me sačuvaj, daleko bilo...
Kakva je ona mica neiskvarena i dobroćudnaTeya kaže da je možda bila dosadna žiriju i da joj zato nije dao poene lol
Kad neces da uvredis RTSTeya kaže da je možda bila dosadna žiriju i da joj zato nije dao poene lol
Naravno ja sam rekao sta bih ja voleo, ali rekoh Ritam Nereda i Goblini, Iskaz, ali ni Marcelo ni u žiriju ne bi bili, naravno da ta šarada i parada kiča, šunda, politike i neukusa nije za njih, ali bih jedino bio ponosan takav vrhunski bend i vokal da nas predstavlja.Goblini su kultan bend, naravno niti bi hteli na ESC niti tamo pripadaju, a neko 20 godina mladji od njih ko bi pravio slicnu muziku kod nas ne postoji.
Ona potvrdila da se prijavljuje ili sam nesto propustio?Naravno da je Milica svjesna šta je za lokalnu upotrebu, a šta za Eurosong. Ja mislim da će ona angažovati strane autore, a od domaćih mislim da bi sa Cobijem ona surađivala. Meni je Kraljica prokletih dobra pjesma za Evroviziju. Sa moćnim nastupom bi imala veliki potencijal.
I to joj je možda jedina mana u ovom posluKakva je ona mica neiskvarena i dobroćudna![]()
Pa ne mozes uporedjivati to vreme i sada. Tada nastupi uopste nisu bili bitni, zato smo i bili konkurentni, sada kada je sve to otislo na veci nivo sto se nastupa tice, to RTS vise ne moze da prati i zato ljubimo stalno 17. 18. i 19. mestaMislim da preterujete, kao da su Jelena Tomasevic, Hari Mata Hari, Zeljko Joksimovic, Dino Merlin... imali nevidjene, preskupe i vrhunske nastupe, ili onaj sto je pobedio 2019.godine na Evroviziji, lik sedeo za klavirom, cak ga kritikovali kako mu je nastup običan i siromašan i kako mu je jako mali klavir, pa nekako makar tesno pobedio, a i da je bio top 3 za takav nastup i numeru bi super bilo...
Nije najskorija izjava je u fazonu i da hoće i da neće da ide na ESC i da je fanovi svaki dan pitaju da li će ići.Ona potvrdila da se prijavljuje ili sam nesto propustio?
Evo mašu ti upravo Salvador Sobral(2017.godina), Dankan Lorens(2019.godina), Barbara Pravi(2021.godina), Austrija(2018.godina)... ovo su samo neke od predstavnika svojih zemalja na Evroviziji koji su se takmičili u skorije vreme imali su lošiji nastup od oba nastupa Željka Joksimovića, Jelene Tomašević, Hari Mata Harija čak i lošije numere..Pa ne mozes uporedjivati to vreme i sada. Tada nastupi uopste nisu bili bitni, zato smo i bili konkurentni, sada kada je sve to otislo na veci nivo sto se nastupa tice, to RTS vise ne moze da prati i zato ljubimo stalno 17. 18. i 19. mesta
Odabrali sledećeg predstavnika na forumu. Volim.
A ni sada ne mogu da isprate trend. Sada su nastupi malo manje intenzivni u odnosu na pre samo 3-4 godine. 2019. Godina. Kakve su to bile NASTUPČINE. Te godine Rusija, Australija, Azeri, pa čak i Albanija je tada imala bolji nastup nego što ćemo mi ikada imati.Pa ne mozes uporedjivati to vreme i sada. Tada nastupi uopste nisu bili bitni, zato smo i bili konkurentni, sada kada je sve to otislo na veci nivo sto se nastupa tice, to RTS vise ne moze da prati i zato ljubimo stalno 17. 18. i 19. mesta