Nisam rekao da je lose, vec se konkrentno ovde govorilo o visokom ulaganju, a ja ti opet ponavljam da uopste nije abnormalan novac ulozen posto je tema bila ko je imao uspeha bez nastupa godinama unazad sa ESC scene, pa sam pre toga pisao kako ni Hari, ni Zeljko oba puta, ni Jelena nisu imali ni lose, ali ni nevidjene nastupe, posto se pisalo kako je nekada bilo drugacije i nekada si mogao i bez para napraviti uspeh a sada ne mozes, poenta je da se prvi put pojavio Zeljko ove godine sa Lane moje bi opet bio bar drugi, a i za 10 godina opet ili 8 godina sa nije ljubav stvar pesmom bi opet dobro prosao, ima dosta i do harizme samog izbodjaca, ekspresije lica, boje glasa, dijaspore, melodije pesme, bogatstva muzičke strukture, instrumentala i ostalo, ako imas na sve to i pristojan makar nastup uspeces, ali mozes solino proci cak i na konto same pesme, cak i Konstrakta je logicno imala dosta slabiji nastup na Evroviziji nego na PZE, sto zbog Italijana sto zbog rts, pa je opet sjajno prosla u onakvim okolnostima....