rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Je l' može neko da prosledi neki snimak nastupa koji vas je ubedio da je T. Dž. dovoljno dobra za ESC?

To mi je na nivou kao da Bosanci šalju Mayu B. koja na sceni nema gram harizme, a snima takođe klubske treskavce.

Ma koliko je lepotica i ribetina koje uz to bruka pevaju i igraju (dok Teodora nije tu toliko jaka koliko mnogi misle) prošlo kroz Evrovziju godinama unazad. Nije ona ništa posebno niti nudi zvuk koji bi se dopao tamo nekom Belgijancu. Ona je ovde lokalna zvezda i to je to.
Pa iskreno meni su Teodorine pjesme iznad gruzijske i kiparske pjesme. Više mi je edgy i ubjedljivije.

Eto koliko mi imamo jaku muzicku scenu, kad su nam Teodora, pa i Milica jedine osobe koje ne ispustamo iz usta ovde za ESC, bas smo siromasni u izboru.

Jedino se nadam da ce biti zanimljivo lol

Osecam se smesno sto smo toliko strastveno navijali protiv Breskvice lol

Jos jedna lekcija za PZE25. Bukvalno nista ne bismo izgubili da je ona otisla, cak bi se verovatno i bolje plasirala 🤡

Picy izjavila za hrvatske medije da kada bi se desilo da ona pobedi kod nas i predstavlja Srbiju da je ona svesna da bi za taj nastup prodala sve što ima jer su joj apetiti za scenu ogromni, a trenutno je u velikim minusima zbog koncerata pa ne zna koliko je to pametno

PZE jeste nesto bolje nego sto smo imali ranijih godina, ali ako gledamo statisticki veoma mali broj pesama postanu hitovi sa tog festivala i slusaju se kao ove ostale pesme koje su u trendu. Medjutim to je tako zato sto nam je i scena siromasna i nikakva, i ne mozemo ocekivati period 2000tih kada su se redjali hitovi u svakom zanru muzike. Zato mislim da se po hitovima nece ponoviti 2006. godina. Tesko ce se ponoviti hit kao ROMALE ROMALI u tom rangu

Jedino se nadam da ce biti zanimljivo lol

Osecam se smesno sto smo toliko strastveno navijali protiv Breskvice lol

Jos jedna lekcija za PZE25. Bukvalno nista ne bismo izgubili da je ona otisla, cak bi se verovatno i bolje plasirala 🤡
To se ne dovodi u pitanje da bi plasman bio bolji (retka vrsta deluluizma je smatranje da bi ispala u pf). Naravno da bi bilo i zanimljivije, ali verovatno na ne bas pozitivan nacin, sto se tice samog marketinga i medjuperioda izmedju PZE i ESC.

Tesko je ubosti meru interesovanja prosecne srbadije i eurofanova kao sa HCN i Konstrom.

Sa Breskvom bismo imali masovnu podrsku ljudi koji bi navijali da "pokaze satanistima svoje", a sa Teyom i Lukom nismo imali prakticno nikakvu propracenost mimo fandoma.

Plus zbog citave ove drame oko Izreala niko ne bi smarao ni oko teksta.

Da mogu da vratim vreme pisao bih Oliveri da pusti Breskvu na ESC, pa neka ide život.

PZE jeste nesto bolje nego sto smo imali ranijih godina, ali ako gledamo statisticki veoma mali broj pesama postanu hitovi sa tog festivala i slusaju se kao ove ostale pesme koje su u trendu. Medjutim to je tako zato sto nam je i scena siromasna i nikakva, i ne mozemo ocekivati period 2000tih kada su se redjali hitovi u svakom zanru muzike. Zato mislim da se po hitovima nece ponoviti 2006. godina. Tesko ce se ponoviti hit kao ROMALE ROMALI u tom rangu
Taman sam zaboravio da se ta tres grand pesma zaista i dogodila, nazalost podesetio si me sada na to... :(

Picy izjavila za hrvatske medije da kada bi se desilo da ona pobedi kod nas i predstavlja Srbiju da je ona svesna da bi za taj nastup prodala sve što ima jer su joj apetiti za scenu ogromni, a trenutno je u velikim minusima zbog koncerata pa ne zna koliko je to pametno
Evo i ja sad pogledao intervju za Extra Dan, čini mi se da je sada fokusirana na te koncerte i da od njenog učešća na PZE 25 nema ništa, a šteta što se nije nakon albuma 2022. prijavila.

Evo i ja sad pogledao intervju za Extra Dan, čini mi se da je sada fokusirana na te koncerte i da od njenog učešća na PZE 25 nema ništa, a šteta što se nije nakon albuma 2022. prijavila.
I meni se tako čini, ali možda bi promenila mišljenje kada bi cula da RTS ne bi svakako prihvatio pare od prodaje njenog stana, auta i kapije u Bunibrodu

Znači za sada jedino Teodora od poznatijih imena se možda prijavi naredne godine pošto je rekla da će nakon albuma, ali dugo je ljeto pa ćemo vidjeti.

Znači za sada jedino Teodora od poznatijih imena se možda prijavi naredne godine pošto je rekla da će nakon albuma, ali dugo je ljeto pa ćemo vidjeti.
Ja baš nekako mislim da neće jer je tek izbacila album. Kao, gde sad da uglavi pesmu koja je još i dobra za esc. Mada ko zna, možda je radila paralelno.

Back