Ne mislim da si delulu. Sa unapređenim/ savremenim nastupom, mislim da bi je publika pogurala u top 10, pošto bi je žiri verovatno ignorisao.Ne znam da li sam delulu, ali mislim da bi Jto sa Orom i na sadašnjoj evroviziji završila visoko
Strašno mi je što živimo u realnosti u kojoj bi takva pesma i vokal bili izignorisani lol stvarno su potrebne neke reforme što se tiče glasanja žirijapošto bi je žiri verovatno ignorisao.
Pa jeste strašno, mada samo nagađamo, ne znamo kako bi glasali. Vrlo je nekomercijalna pesma pa nekako pretpostavljam da se ne bi proslavila kod žirija, mada smo ove godine videli nekoliko nestandardnih pesama u top 10 kod žirija, tako da ko znaStrašno mi je što živimo u realnosti u kojoj bi takva pesma i vokal bili izignorisani lol stvarno su potrebne neke reforme što se tiče glasanja žirija
Konstraktin ubjedljivo.Naši rezultati kod žirija u poslednjih 7 finala:
2016 - 23. mesto, 35 poena
2018 - 21. mesto, 38 poena
2019 - 19. mesto, 35 poena
2021 - 21. mesto, 20 poena
2022 - 11. mesto, 87 poena
2023 - 23. mesto, 14 poena
2024 - 18. mesto, 22 poena
Koji vas najviše boli?![]()
Ali moramo gledati i sa druge strane, vecina ovih pesama je bila bas nebitna na ESCu. I Nevena, i Balkanika, pa i Sanja…nije dovoljno sto dobro pevamo, moramo imati i bolju i upecatljivu pesmu, ne da budemo u senci takmicenja i da budemo prosek.Naši rezultati kod žirija u poslednjih 7 finala:
2016 - 23. mesto, 35 poena
2018 - 21. mesto, 38 poena
2019 - 19. mesto, 35 poena
2021 - 21. mesto, 20 poena
2022 - 11. mesto, 87 poena
2023 - 23. mesto, 14 poena
2024 - 18. mesto, 22 poena
Koji vas najviše boli?![]()
kako se zove onaj lik sto s naocarima za sunce i u mini suknnici peva i valja se po podu, u nekoj emisiji? zna li neko???
Legitimno sasvim, Balkanika i Hurricane baš nisu imali pesme za žiri, ali mislim da su Sanja i Teya Dora baš nepotrebno pokopane.Ali moramo gledati i sa druge strane, vecina ovih pesama je bila bas nebitna na ESCu. I Nevena, i Balkanika, pa i Sanja…nije dovoljno sto dobro pevamo, moramo imati i bolju i upecatljivu pesmu, ne da budemo u senci takmicenja i da budemo prosek.