rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Picy izjavila za hrvatske medije da kada bi se desilo da ona pobedi kod nas i predstavlja Srbiju da je ona svesna da bi za taj nastup prodala sve što ima jer su joj apetiti za scenu ogromni, a trenutno je u velikim minusima zbog koncerata pa ne zna koliko je to pametno
Oh my sweet summer child, što bi rekla old Nan

Ja baš nekako mislim da neće jer je tek izbacila album. Kao, gde sad da uglavi pesmu koja je još i dobra za esc. Mada ko zna, možda je radila paralelno.
Vrlo moguće, mada mi je nekako logičnije prijaviti se na PZE kada si aktuelan i imaš neki hajp

Ne bi me cudilo da se ti poznatiji prijave ponovo sa najvecim krsevima u svojoj kolekciji pesama, kao da se trude da sto slabiju pesmu posalju.

A što se tiče bendova, kod njih je uvijek rizično jer lahko mogu biti skroz nebitni. Moraš biti ili Maneskin ili imati baš bombastičnu i modernu pjesmu kao Voyager.

A sta mislite kada bi se neke nagrade novcane uvele na PZE, mislite li da bi to motivisalo neke za ucesce? Od 10 000 do 100 000 evra za par prvih mesta...mislim jeste da se radi o sirotinjskoj televizijskoj kuci, ali eto mozda bi i to upalilo da privuce neke.

Ma koje nagrade, bolje bi im bilo da pare ulažu u nastup. Verujem da se ima, ali da se štedi. 💀

Ništa, sledeće godine povratak tradiciji: G**ović Sisters na ESC. Ionako su RTS-ove pulenke. :ROFLMAO:

A sta mislite kada bi se neke nagrade novcane uvele na PZE, mislite li da bi to motivisalo neke za ucesce? Od 10 000 do 100 000 evra za par prvih mesta...mislim jeste da se radi o sirotinjskoj televizijskoj kuci, ali eto mozda bi i to upalilo da privuce neke.
Mislim da bi se ljudi zadovoljili i “malim” stvarima, da prihvataju sponzorstva mogla bi npr neka turistička agencija da im bude, pa da posle ESC pobednik PZE-a ode 7-10 dana na Maldive 😂

Bar vam nije dosadno 😃

Mislim da bi se ljudi zadovoljili i “malim” stvarima, da prihvataju sponzorstva mogla bi npr neka turistička agencija da im bude, pa da posle ESC pobednik PZE-a ode 7-10 dana na Maldive 😂
Skupi su Maldivi, može Grčka nakon Eurosonga

Back