Pa ima dosta vremena do konkursa lolJa baš nekako mislim da neće jer je tek izbacila album. Kao, gde sad da uglavi pesmu koja je još i dobra za esc. Mada ko zna, možda je radila paralelno.
Oh my sweet summer child, što bi rekla old NanPicy izjavila za hrvatske medije da kada bi se desilo da ona pobedi kod nas i predstavlja Srbiju da je ona svesna da bi za taj nastup prodala sve što ima jer su joj apetiti za scenu ogromni, a trenutno je u velikim minusima zbog koncerata pa ne zna koliko je to pametno
Vrlo moguće, mada mi je nekako logičnije prijaviti se na PZE kada si aktuelan i imaš neki hajpJa baš nekako mislim da neće jer je tek izbacila album. Kao, gde sad da uglavi pesmu koja je još i dobra za esc. Mada ko zna, možda je radila paralelno.
Jedino treba da bude dosta ranije, konačan rok za predaju pesma je ove godine bio 2-3 dana nakon PZE-a, a i koncepet nastupa je morao da se dostavi 10-etak dana posle.Mislim da ništa ne treba menjati u kontekstu PZE
Ono gde treba da postoje tektonske promene je nakon istog, pripreme za ESC
Mislim da bi se ljudi zadovoljili i “malim” stvarima, da prihvataju sponzorstva mogla bi npr neka turistička agencija da im bude, pa da posle ESC pobednik PZE-a ode 7-10 dana na MaldiveA sta mislite kada bi se neke nagrade novcane uvele na PZE, mislite li da bi to motivisalo neke za ucesce? Od 10 000 do 100 000 evra za par prvih mesta...mislim jeste da se radi o sirotinjskoj televizijskoj kuci, ali eto mozda bi i to upalilo da privuce neke.
E pa neće konkurs svi proći ali možda dobiju inspiraciju za dobru pesmuPa ako će da dolaze na PZE zbog Maldiva piši propalo![]()
Skupi su Maldivi, može Grčka nakon EurosongaMislim da bi se ljudi zadovoljili i “malim” stvarima, da prihvataju sponzorstva mogla bi npr neka turistička agencija da im bude, pa da posle ESC pobednik PZE-a ode 7-10 dana na Maldive![]()