Offtopic

BaloŔ nažalost mislim da viŔe nije evrovizijski potencijal. Ne zato Ŕto nije talentovan, nego zato Ŕto bi mu RTS radio nastup. Njemu treba neka vrhunska produkcija a la Markus i Martinus da bi postigao neki top 10 plasman.

Silvester iz Litvanije je bio 14. uprkos tome Å”to je bio favorit fanova i to sa vrlo solidnim nastupom, kakav RTS ne bi mogao da napravi. BaloÅ” bi onda u najboljem slučaju bio 17-19, dakle u naÅ”oj zlatnoj zoni 🄲

Mislim da mi uopÅ”te ne možemo da napravimo moderan nastup za modernu pesmu, a da može da nadmaÅ”i neke države koje će konkurisati za top 10.

Ali VukaŔin koji je smoren sjedio u bekstejdžu nije se drznuo ni da se raduje i zahvali Srbiji na 12 poena jer je očekivao ukupno viŔe poena i bolji plasman, i bio u fazonu 'dijaspora me ignorisala namjerno'

A kada je Srbija glasala on je tada i bio u top 10.

Njega je žiri ubacio u finale.Kakav marketing?

Ali Vukasin, ona dosadna Irkinja, mrtvilo iz Belorusije, da ne pricam o Rusu i Belgijancu koji je dobio prvo polufinale, i svi oni da prodju, a sumska vila Kristina Pelakova iz Slovacke i grup Feminnem da ispadnu, stvarno i dan danas velika nepravda!

Ali Vukasin, ona dosadna Irkinja, mrtvilo iz Belorusije, da ne pricam o Rusu i Belgijancu koji je dobio prvo polufinale, i svi oni da prodju, a sumska vila Kristina Pelakova iz Slovacke i grup Feminnem da ispadnu, stvarno i dan danas velika nepravda!
Bukvalno se nikoga ovde ne secam sem Vukasina i one Slovakinje lol

Back