Fudbal

TOO

tenor.gif

Toliko toga neočekivanog van mojih predviđanja je bilo danas, da počinjem da verujem da dobijamo Englesku sutra 🤡

Toliko toga neočekivanog van mojih predviđanja je bilo danas, da počinjem da verujem da dobijamo Englesku sutra 🤡

Ja u to verujem već duže vreme i iskreno mislim da ćemo lakše šokirati Englesku nego što ćemo Slovence dobiti :D

Ja u to verujem već duže vreme i iskreno mislim da ćemo lakše šokirati Englesku nego što ćemo Slovence dobiti :D

Pa i tačno u neku ruku. Mada se ne usuđujem da sanjam o tome, ali naši se nekako uvek "isprse" pred jačima a probleme imaju sa onim slabijim (uslovno rečeno) ekipama.:ROFLMAO:

Pa i tačno u neku ruku. Mada se ne usuđujem da sanjam o tome, ali naši se nekako uvek "isprse" pred jačima a probleme imaju sa onim slabijim (uslovno rečeno) ekipama.:ROFLMAO:

Pa da. Msm ja i ne sanjam ja samo kažem da je to nekako naša istorija. Uvek s jačima bolje odigramo. Da li će tako i sutra biti? Ne znam.. Ali ne mislim da je Engleska sad toliki bauk. Ako nas rasture ok, ali sve sumnjam da će im baš tako lagano biti kako se priča.

Prsavam imam kafic direktno ispred prozora i sve mi jave pola minuta ranije

Rts planeta jos gora jos dodatnih 30s kasni

ALi mi Srbi ne bi bili Srbi da sve uprskamo...

Kakav debakl Hrvatske…malo vise da treniraju, a manje da se bave istocnim susedima.

Back