ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Stoji da ima propusta i krindževa i ovih i onih i većih i manjih, ali sve u svemu, opšti utisak sa scenom, organizacijom (u smislu toka večeri i segmenata raznih) i sveukupnom produkcijom - kako sam se nadala, dobro sam se udala.

Primetio sam i da su često tokom nastupa uključivali odn. prikazivali publiku kako đuska tokom nekih pesama, a i vidi se koliko su skoro svaku, ako ne i svaku pesmu pozdravili zaista velikim aplauzom. nije bilo potrebe za nasnimljenim aplauzom. to nisam nešto spec. primećivao ranije. italijani su baš topli po tom pitanju. možda su se ipak uželeli pre svega ovakvih događaja, a onda i njihova toplina. eto. ne znam.. ..ja primetio... evo gledam snimke nekih nastupa (litvanija, holandija čak i pevaju sa njom, moldavija đuskanje, ukrajina, austrija...) da sad ne nabrajam.

Ma nisu pravi, samo je zanimljivo.

Zamislite da Bugarska ima duplo više tvt bodova od Nizozemske, Grčke i Portugala. 😂 Po tome tu su sve spore pjesme užasno prošle kod publike, a brze dobro. Malo nerealno

A kako znamo i da su lažni lol
Mene vala ne bi iznenadilo da su ljudi obnevideli od brda balada i primetili maltene samo Ukrajinu, Norvešku i Moldaviju :LOL:

Zaboravio sam da napišem da mi je scena očajna, apsolutnonsu preterali sa reflektorima, na momente deluje kao neka psihodelija. Voditelji su mi apsolitni promašaj. Laura harizmatična kao kuvana noga, stajlinzi dostojni Granda, muški pogubljeni u prostoru i vremenu. A samo prvo polufinale je stvarno bilo parastos na kub, ne pamtim kada sam se toliko smorio kao sinoć

Mislim da će ovo biti prvi put u istoriji da pobedi numera na Evroviziji koja je bila tek druga na nacionalnom izboru

Evo kako sam ja predvideo:

1st semi final:

1. Ukrajina
2. Grčka
3. Norveška
4. Holandija
5. Jermenija
6. Litvanija
7. Moldavija
8. Island
9. Portugal
10. Na ivici: Austrija, Danska, Albanija, Bugarska

Dakle promašio sam za Švajcarsku, nisam je stavio čak ni "na ivicu", alu da sam video nastup, odmah bi znao da ide dalje..

Evo za drugo polufinale kako sam stavio tada, ostaviću i sada, pa ćemo da vidimo:

2nd semi final:

1. Švedska
2. Australija
3. Poljska
4. Srbija
5. Estonija
6. Finska
7. Kipar
8. Belgija
9. Azerbejdžan
10. Na ivici: Severna Makedonija, Rumunija, Češka republika, San Marino

Nisam pratio, molim te ispricaj mi
Kad je voditeljka pročitala da pobeđuju zalagašper ona je bila tu pored voditeljke i čulo se kako je rekla "Ne morem fucking verjet" jer joj nije pobedila drugarica Raiven lol i posle emisije se pravdala u nekom videu gde je i dalje bila iritantna + glupa ko noć.

Back