Fudbal

Ocajno izdanje.......zapravo, standardno za nas.

Cim je Piksi poceo da se busa u grudi poput njegovog dragog AV AV-a neposredno pred utakmicu, vec se moglo naslutiti kuda ce ovo otici. Kek gospodin covek, to je pravi selektor.

Tipicna SNS demagogija - svuda buka i larma, a rezultata nigde.

Sveukupno smo sastavili nekih 15ak minuta donekle smislene igre. Ostalo totalna katastrofa.

Tadic "najbolji sam od svih"........da se pokrije usima za ovo sto je odigrao danas.

Jedine svetle tacke Samardzic i Birmancevic. Tu se imamo cemu nadati.

Ostalo bez komentara..........Mitrovic i Sergej su bivsi igraci u ovom trenutku, jurenje para ih je unazadilo. Mitrovic je ranije ovakve zicere resavao rutinski, sada se od njega odbijaju lopte kao od balvana.

Takodje, Gacinovic ubedljivo najgori na terenu. Nekad ogroman potencijal a sada izgubljen u vremenu i prostoru.

Postoji neka teoretska sansa protiv Danska ali tesko........sa ovakvom igrom i ovakvim pristupom, u rangu naucne fantastike.

Mozda i nas nekad pogleda sreca ali da smo je zasluzili, nikako nismo.

1:1 izgleda ostaje i u drugoj utakmici..
Samo da ovi naši malo bolje igraju, ovo bi mogla biti ludnica do kraja. :D
Ehhh... Kad bi... Moraju mnogo življe, bkv smo u poređenju sa ostalim timovima toliko spori, bezidejni..

Bravo @Nije sve tako sivo i @cinque !
Već 6 poena danas.

Kao što sam napisao u postu, i ja bih predviđao tako, ali rekoh da malo dam optimizma našima tako da ću morati da se zadovoljim samo sa 3 poena na ovom meču. 😃

Pa isto. Više sam išao na neki optimizam i ako sam znao da 1-4 svakako nije u domenu realnog :D.

Ali kad je Srbija u pitanju ostavljam mozak po strani :D

Slovačka 0:1 Ukrajina
Poljska 1:2 Austrija
Holandija 1:3 Francuska

Pogodija san točan rezultat 🙏

Danas mi je bio dobar dan, 5 bodova

Slovačka - Ukrajina 1-0
Poljska - Austrija 1-2
Nizozemska - Francuska 1-2

Slovacka - Ukrajina 0-2
Poljska - Austrija 1-2
i naravno moja najdraza fudbalska drzava Holandija protiv Francuske 2-1 pobedjuje :)

Back