ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Jos malo Ivan da pusti korenje pa za koju godinu da komentarise.

Ne sprdam se. I jos jednu osobu sa njim. Bolje u dvoje
Hvala na lepim rečima... Možda jednog dana...

Trenutno stanje na OGAE Press Poll-u za akreditovane medije (kombinovani model podrazumeva rangiranje na osnovu glasova i onih koji prate onlajn i na licu mesta u Torinu). U polufinalima se samo glasa za do 10 zemalja koje bi trebalo da prođu u finale, bez rangiranja, dok se za prognoze pobednika može glasati samo za jednu zemlju.

DRUGO POLUFINALE

jkhlBYC.png

POBEDNIK

d4Zsnyo.png

A ovo je bilo konačno stanje za 1. polufinale, poklopilo se 7 od 10, mada su tri bile odmah ispod crte.

9xhdbXu.png

I ja bukvalno danima razmišljam na šta bi to sunce ličilo i da savršeno radi i funkcioniše, a kad su ga sad za vreme intervala zarotirali nisam ni primetio da jesu (a bili su mi skroz ok onaj disco dance mix i Diodato u intervalu, nego koncept tog sunca bukv niđe veze sve i da je radilo svima, a kamoli što nije lol)

Mislim da je ovo najlosija eurovizija u zadnjih 20 godina, po svemu. Voditelji su u Azerbaijanu bili 10x zanimljiviji, a i pjesme iz 2011 su bile top naspram ovih. Doslovno sam na pola polufinala izvadio mob i poceo igrat igricu od dosade. Jedino ispadanje Albanije i Austrije razbija monotoniju prve veceri europskih susreta. A zbog svih problema koji su bili u proteklim tjednima, ocekivao sam da ce proglasit bar jednog pogresnog finalista.

I ja moram da priznam da sam na razglednicama išao na Tviter, što mi se skoro nikad nije dešavalo ranije, jer sam htio sve da ispratim, ali sinoć mi se nisu razglednice gledale. Nadam se da će sutra biti bolje

Meni su same razglednice bile kao okej i fine da vidim (nisam nikad bio u Italiji, možda mi je zato prijalo da vidim), ali izuzev onog lepljenja izvođača po fasadama i poljima, lol. Kapiram da je u teoriji to bila lepa zamisao, kao oni grafiti portreti kad se lepo naslikaju na zidovima pa kao eto i to je savremena kultura kojoj se daje prostora na obeležjima tradicionalne italijanske, ali u praksi je ispalo NOVO 1993 NOVO, lol. Još mi onaj dronić Leo najmanje tu smetao.

Moram da pohvalim Miku da, iako standardno voditeljski izveštačen, meni prenosi lep vajb.

Back