ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

kevin-the-office.gif

Sta je juce bilo sa voditeljima, ajde Mika je bio dobar, jedino imao malo tremu, ali ovo dvoje su bas bili haos. Alessandro (jel se tako zvao?) rekao Latvia kad je pokazao na Litvaniju, a Lauri da se obavezno zabrani koristenje alkohola naredne dve veceri, jadna je jedva na noge ostala.

Kao i mnogi, i ja sam jako razočaran organizacijom, scenom, voditeljima. Primeti se nezainteresovanost i nonšalantnost u samom pristupu događaju. Razglednce potpuno basic, ni malo kreativnosti ni inspiracije, ništa. Ok, Italija je lepa zemlja, shvatili smo, ali stvarno previše obično i neinovativno. One razglednice iz Beograda pre 14 godina su primer kreativnosti i inovacije u tom pogledu. Grafika mi se jedino dopala, lepo izgleda na ekranu.

U finale mora da prođe Belgija zato što je jedini crnac na takmičenju.

Šta mislite, zašto je Island prošao dalje? Zato što je dobra pesma? Na lepe oči možda?
A, pa da, mahali ukrajinskom zastavom, ko bi rekao...

Jest, Island je prosao jer su mahali ukrajinskom zastavom, Litva jer je vikala SLAVA UKRAJINI i slicno jer to su stvari koje stvarno presude, a Ukrajina je prošla iz sažaljenja. Ovdje samo još čekam da netko napiše “glupa Ukrajina, sami su isprovocirali rat da bi zarad toga zapadnjaci i EU podguzne muhe prolazile u finale ESC-a i da bi izmolili još jednu političku pobjedu” pa da onda gasimo Internet i motamo kablove

Bio sam u Rimu u oktobru 2019. i jedva čekam da vidim razglednicu San Marina sutra uveče u kojoj će biti prikazan upravo Rim.

Kao i mnogi, i ja sam jako razočaran organizacijom, scenom, voditeljima. Primeti se nezainteresovanost i nonšalantnost u samom pristupu događaju. Razglednce potpuno basic, ni malo kreativnosti ni inspiracije, ništa. Ok, Italija je lepa zemlja, shvatili smo, ali stvarno previše obično i neinovativno. One razglednice iz Beograda pre 14 godina su primer kreativnosti i inovacije u tom pogledu. Grafika mi se jedino dopala, lepo izgleda na ekranu.
Meni se te razglednice ne dopadaju, voleo bih da sledeći put lepo ubacimo naše prirodne i kulturne znamenitosti. Malo da se turistički promovišemo, a i nije kao da nemamo čime sve da se pohvalimo.

Nadam se da je to stvarno samo alkohol a ne štošta drugo da je uzela :ROFLMAO:

Inače, hit mi je što je Mika za ovo dvoje jedan Filološki fakultet od prezentera :LOL:

Back