Fudbal

Sada mislim da za mladog igraca najvise sanse ima upravo Lamine Yamala ne daj boze da to osvoji Jade .

I za mene 6 poena danas :ROFLMAO:

Zao mi je Turske, maestralno su odigrali zadnje dve utakmice ali Holandija ipak bolja ekipa. Zasluzena pobeda.

Za fudbal bi najbolji ishod bilo finale izmedju Spanije i Holandije (ujedno, to je i repriza finala Mundijala 2010.). Navijam za taj ishod 🙏

Obrnula prognoze, ono klasična ja. 🤣
Mada mi je žao Turske, praktično su sami sebe pobedili. Kod prvog gola Holandije, igrača ostavili samog i još autogol igrača za koga sam iskreno pomislila da jedino može da se iskupi ako asistira ili da gol (imao je još par grešaka), ali dobro, barem ga Montela izvukao iz igre, ali šteta je već bila napravljena. 😃

Ja se iskreno nadam da Španija osvaja, ostale tri reprezentacije nisu uopšte ubedljive, ali svaka im čast. 😃

Zato i stojiš loše na listi. :(
Zna se kako treba da se radi! Na FSC-u gledaš u Leovu svesku, a na kladionici u Destrijevu. 😀
Stojim loše zato što sam par puta zaboravila da ostavim prognoze, a bilo me je lepo krenulo. 🫠

Bezveze rezultat, ovaj Euro samo od razočarenja do razočarenja. Turci bolji

Nema nijednog igrača specifično, ali ako Španija dobije verovatno će Ruiz biti igrač turnira

Ja sam npr dosta više očekivao od Mbapea, čak mi je i kapiten u Fantasyu... prokockao je moje poverenje!

Nekoliko holandskih fudbalera koji nose ovaj tim, koji su najbolji su povredjeni i ne igraju ovaj Euro, vezni red je bas oslabljen, i pored toga Holandija dolazi u zavrsnicu takmicenja. Holandija je Holandija, fudbalska nacija, bila i ostala. Jos samo ove dosadne Engleze da roknu, i ja presrecan. Idemo Lale da osvojite Mundijal za 2 godine, ta nacija je to zasluzila, posle tri finala.

Back