Olimpijske igre

U poslednjih par decenija kad god su u Evropi OI mi smo baš slabo prolazili sa medaljama...
Atina 2004 samo 2
London 2012 4 medalje

Sada daj bože da ih bude 6....

A basketaši razočarenje veka, a bili su sigurna medalja...
Nisu bili sigurna medalja. Sigurne medalje ne postoje, možda baš u retkim slučajevima poput SAD-a u košarci, ponekom u plivanju ili atletici ko je baš dominantan u svojoj disciplini....
Basketaši su podbacili svakako, ali to je sport u kome se ne pobeđuje tako lako, nije ogromna razlika u odnosu na druge timove, često odluči svega par poena. Oni su samo imali potencijala da stignu do medalje, kao što taj potencijal imaju i košarkaši, košarkašice, odbojkašice, ali niko od njih nije baš siguran osvajač medalje i moraće dosta da se pomuče da stignu do nje.

Koji hit...Košarkašice isto u četvrtfinalu protiv Australije, pa u eventualnom polufinalu na SAD. Koja je verovatnoća da se poklopi ovako? :D

Brt pravda za tehnicke discipline a najvise skok u vis

Ja reko olimpijada bice bolje nego inace sto biva u poslednje vreme kad ono nikad gore. Prikazali 3 random skoka svaki drugi ne znas ni kolko skacu ni koji je pokusaj ni ko vodi ni nista.

Nije atletika samo 100m

Koji hit...Košarkašice isto u četvrtfinalu protiv Australije, pa u eventualnom polufinalu na SAD. Koja je verovatnoća da se poklopi ovako? :D
Sve su to Francuzi lepo nastimovali da bi dosli do finala.

Iskreno, menjao bih sve druge medalje za Novakovo zlato. Ne treba zaboraviti da smo krenuli sa dosta mladih sportista koji ce napredovati do sledecih igara.

Brt pravda za tehnicke discipline a najvise skok u vis

Ja reko olimpijada bice bolje nego inace sto biva u poslednje vreme kad ono nikad gore. Prikazali 3 random skoka svaki drugi ne znas ni kolko skacu ni koji je pokusaj ni ko vodi ni nista.

Nije atletika samo 100m

Ja baš čekam danas Duplantisa da gledam. Naravno zanimaju me i ostali, da li mogu da mu pomrse konce :D.

Duplantisa je ne dodirljiv bata skace ko lud ocekujem da uzme zlato bez problema .

Izgleda da ni Stevan Micić neće nastupati u rvanju zbog povrede. :( Neverovatno stvarno, još jedan kandidat za sam vrh. Baš nam se ne da ove godine, sve je krenulo nekako naopako.

Pa dobro, trenutno smo 21. na listi medalja, pre svega zahvaljujući tome što su obe zlatne. Po brojnosti smo u top 30 zemalja, tako da je za sada mesto na listi u sprezi sa brojem sportista. Naravno, nešto smo lošiji po ukupnom broju medalja, na nekom 37. mestu.

Back