Olimpijske igre

Na šta smo i mi i Srbija spali pa nas u vaterpolu pobjeđuju i/ili namuče tamo neke Amerike, Japani i Australije, strašno. To su nekoć bile ekipe za napucavanje, a sad...

Nažalost, mislim da će kroz prvenstva i Olimpijade biti sve teže nama "malima" izboriti se, nema gdje se nisu razmnožile anglofone i azijske ekipe i sportaši, jezivo.

Ja ne razumem vas. Ajde mi smo zaista loši ovo prvenstvo ali vi ste dobili i Grčku u ovoj grupi a eto izgubili i od Amerike i od Italije a njih je Grčka dobila. Vaša grupa mi je hit :D

Ovo za vaterpolo je bas tesko naviknuti se. Odrastao si i sazreo uz pobede, 20 godina ej, pa i kad izgube strašna utakmica, ovo sad mi je ne znam tužno i teško za naviknuti se.

Kako Kenija popi diskvalifikaciju na 5000 metara zbog guranja 🤭
Edit: srebro je izgubila, valjda.

Držanja za ruku.

A Duplantisu svaka čast. Ne znam kad će ga neko sustići, mislilo se da Bubku niko neće pa je on itekako uspeo da ga prestigne. 6.25 je nestvarno zaista...

Isk ne razumijem baš ovu zezalicu, oduševljenost ili šta već Turčinom kad je svakako čovjek koji je bio full opremljen na kraju osvojio zlato i to sa značajnom razlikom

Isk ne razumijem baš ovu zezalicu, oduševljenost ili šta već Turčinom kad je svakako čovjek koji je bio full opremljen na kraju osvojio zlato i to sa značajnom razlikom

Pa čovek ima preko 50 godina nema apsolutno nikakvu zaštitu ni opremu uzima srebro. Naravno da će ljudi biti oduševljeni. :D

Dobro msm da je više i što je meme ona scena bila nego njegov uspjeh

Sad gledam na wikipediji i upoređujem Pariz i Tokio....

🇷🇸 Tokio 9 Pariz 2 (za sada)
🇭🇷 Tokio 8 Pariz 5 (za sada)
🇭🇺 Tokio 20 Pariz 8 (za sada)
🇧🇬 Tokio 6 Pariz 0 (za sada) 😱
🇷🇴 Tokio 4 Pariz 7 (za sada) 👏
🇹🇷 Tokio 13 Pariz 2 (za sada) 😱
🇸🇮 Tokio 5 Pariz 1 (za sada)
🇬🇷 Tokio 4 Pariz 6 (za sada) 👏
Ostali abitni...

Dakle samo Grčka i Rumunija su bolje ovde nego u Tokiju...

Veslači odnosno kanuisti (??) na 500m četvorica prošli dalje kao prvi.

U podne veslaju u paru.

Idemo Torubarov!! :D

Sad gledam na wikipediji i upoređujem Pariz i Tokio....

🇷🇸 Tokio 9 Pariz 2 (za sada)
🇭🇷 Tokio 8 Pariz 5 (za sada)
🇭🇺 Tokio 20 Pariz 8 (za sada)
🇧🇬 Tokio 6 Pariz 0 (za sada) 😱
🇷🇴 Tokio 4 Pariz 7 (za sada) 👏
🇹🇷 Tokio 13 Pariz 2 (za sada) 😱
🇸🇮 Tokio 5 Pariz 1 (za sada)
🇬🇷 Tokio 4 Pariz 6 (za sada) 👏
Ostali abitni...

Dakle samo Grčka i Rumunija su bolje ovde nego u Tokiju...
Mađari uvek odlični i postojani na Olimpijadi, baš veliki broj medalja osvoje. Hrvatska isto super rezultate ima srazmerno broju stanovnika.

Veslači odnosno kanuisti (??) na 500m četvorica prošli dalje kao prvi.

U podne veslaju u paru.

Idemo Torubarov!! :D
Bas bezbeze sto dosta ovih disciplina sto se mnogi takmkce duplo idu direkt jedno za drugim

sad krece lozenje !!!

Skok u dalj jako okrutan sport drago mi je za mihambo da se izvukla

To je to... šanse da ostanemo sa dve medalje su solidne...

Jedva cekam da se ova Olimpijada zavrsi. Postalo je bolno pratiti ovu Olimpijadu...

Jedva cekam da se ova Olimpijada zavrsi. Postalo je bolno pratiti ovu Olimpijadu...
Pa što pratiš lol isto kao i sa Evrovizijom

Torubarov i Džombeta su i u K2 na 500m prošli dalje, ali nisu dominirali kao u K4.

Koja glupost ovaj kajak 3 trke dve kvalifikacione i cetvrtfinale da bi od 11 timova dalje proslo 10 💀

Back