Olimpijske igre

Najjaci deo atletike ova africka i crnacko karipska imena

Godbless, gracious, favour, wiseman, patience, blessing iz afrike

shafiqua, ackeem, oblique, janeek, sha’carri, twanisha, kyree, shashalee iz amerike
Joj da, to mi je uvijek bilo prejako, uvijek Nigerijci imaju ta Strpljenje, Blagoslov, Mudrost, Nevinost, Sudbina, Pamet imena:ROFLMAO:

Joj da, to mi je uvijek bilo prejako, uvijek Nigerijci imaju ta Strpljenje, Blagoslov, Mudrost, Nevinost, Sudbina, Pamet imena:ROFLMAO:
Dada ima po celoj africi al su nigerijci i ugandjani presli igricu

Sa druge strane imas liberiju tj liberijce koji deci daju William Elbridge Bagley III

Jel realno da francuska razbija nemacku

Gledam meč i tačno se vidi da su Nemci pročitani. Nije još ništa gotovo ali Nemci kao da nemaju ideju kako da urade nešto drugačije u napadu.

Još plus Francuzi su i domaćini pa valjda to pomaže...

Više ih bogami ne razbija, štaviše Nemci će ovo izgubiti svojom krivicom, ako izgube.

Mada, radije bih njih za treće mesto, a sa druge strane, delom bih volela da naši utišaju ovu njihovu publiku.

Inače, šok mi je da su im rukometaši ispali u četvrtfinalu, Karabatić se oprostio od reprezentacije bez medalje i to na domaćem terenu.

Više ih bogami ne razbija, štaviše Nemci će ovo izgubiti svojom krivicom, ako izgube.

Mada, radije bih njih za treće mesto, a sa druge strane, delom bih volela da naši utišaju ovu njihovu publiku.

Inače, šok mi je da su im rukometaši ispali u četvrtfinalu, Karabatić se oprostio od reprezentacije bez medalje i to na domaćem terenu.

Pa očajni su Francuzi bili tokom celog takmičenja u rukometu. Mislim da je došlo do smene generacije pa otud i malo lošiji rezultati.

Ne mogu da verujem koliko sam mator pa da se Karabatić oprostio od repke :D. Igrao je pola mog života :D.

Aha, nisam baš pratila, ali nekako sam očekivala da će biti motivisaniji. 😀

73:69, Francuska u finalu. Nemci za 3. mesto.

Evo jos jednog zanimljivog prezimena.

Attachments

• IMG_1607.webp
    IMG_1607.webp
    69 KB · Views: 19
Odlična utakmica Turska - Italija, dosta dinamike.

Back