es Španija 2022: Chanel - SloMo

Stvarno je publika u areni divljala za vrijeme nastupa, šta će tek biti u subotu.

Šta fali da napokon opet pobijedi slutpop, kad je uopće zadnji put? Elena Paparizou?

Mislim, zadnjih godina smo imali pobjednike svake vrste, šta fali malo raznolikosti još. A sumnjam da će ikad više na ESC doći bolji performer tog žanra od Chanel.
 
Pa što ne dođe mučenica s boljom pesmom, nego s nečim što je JLo odbila da snimi jer je čak i njoj kraljici latino treša bilo glupo da to snimi lol
 
Ta pesma čak i tako poboljšana i poskupljena da je doslovno bilo ko drugi izvodi ne bi bila u priči ni za top 3, ma ni top 5, a kamoli za pobedu. Jeste Chanel boginja performansa i jeste joj nastup top, ja joj skidam kapu za sve to zaista, ali što reče neko svaka čast na svemu ikada, osim na pesmi.
 
Pa ne bi ni Konstrakta bila u igri za TOP 10 da neko drugi peva.

Nekada se to jednostavno spoji
 
Istina. Ali meni i dalje kod Konstrakte pesma nije najslabija karika, a kod Chanel jeste. Ne znam, ne biramo najboljeg performera i najbolju mašinu za scensko dizanje jedva prosečnih pesama.
S druge strane, ne hejtujem stvarno, draži bi mi bila pobednik sad nego par drugih izvikanih.
 
Pa opet isto 😂 Ne bi ni Fuego bio drugo mjesto da nije Eleni. Ne bi ni Portugal 2017. pobijedio da je pjevao netko manje specifičan.
 
Izvođač sve uobličava i donosi ljudima, samo bar ja lično bih Fuego i Portugal 2017. zapravo stavio bar u top 10 da ih je pevao i izvodio i neko drugi. SloMo s nekim drugim ko nije bomba ne bih ni u top 15.
 
Mislim u sustini slazem se da je pesma tanka ali je tanka i konkurencija.

Mogu mozda UK da vidim kao pobednika, video sam nastup, deluje dobro, ne deluje jeftino i prazno kao većina nastupa ove godine ali Spanija jednostavno ima tu pobednicku energiju, kao sto je imao i Fuego.

Samo sto ova nema Toy da joj spreci pobedu.
 
Samo sto ova nema Toy da joj spreci pobedu.
Ma otkud znaš, možda će i da ima, znamo ko je kreativna i viralna paralela sa Toy ove godine ;)😁
Ali šalu na stranu, ja sam 2018. više video tako da je Toy bila neprikosnoveni favorit i već viđeni pobednik od momenta kad je bila objavljena, a da je Fuego samo zasijala kao neko se primakao tome. Nije Toy pokvario snove Fuego, nego je Fuego samo bio prišao donekle blizu da eto potencijalno ugrozi Toy.
 
Postoje mnogo jednostavniji načini da kažeš da ti se pesma ne sviđa. Npr. "Ne sviđa mi se".
 
Ne sviđa mi se. :coffee:
Aparate ću si u noći sa subote na nedjelju isključiti sȃm.
 
Nije ni Sergej 2016. imao ništa osim nastupa i sebe kao dobrog izvođača, pa je zamalo pobedio.
 
Ali zamislite pobedi Spanija i RTE mora da organizuje ESC. 🤣🤣🤣 Unapred mi smesno.
 
Back
Top