Offtopic

Apropo toga, jos jedan biser, ali ovaj je mnogo krupniji........i ovo sam video tek pre nekoliko dana. Ovo je sajt MUPa:

sssssl.png

Dakle, sajt jednog ministarstva nema SSL sertifikat sto je, najblaze receno, ogroman propust. Ne samo da su podaci koji se razmenjuju hakerima na izvol'te vec postoji i ceo niz drugih problema sa ovom cinjenicom........ko se bavi SEO-om, zna i koliko to lose utice na rangiranje, ali to je za ove teletabise vec visa matematika.

Apsolutno nista ne mogu da odrade kako treba.

Samo da dobijem dvojno pa da mogu samo da pređem pored kad krenu da me odvode.

S obzirom da su u Bosni sada aktuelni lokalni izbori evo jedan throwback na izborni spot jedne stranke u RS-u za opće izbore prije dvije godine, i na naravno taj isti Nešić je sa svojim "trećim putem" uz Dodika formirao vlast nakon izbora hahaha

Ne znam da li se pricalo o ovome, ali ja nikako nisam za uvodjenje vojnog roka. Ne pada mi na pamet da idem u SNS vojsku.

Ako bi to natjeralo mlade da masovno izađu na izbore i izglasaju nekog drugog neka uvedu, ali mislim da od toga nema ništa

Da, možda jeste u množini, makar na engleskom, ali meni to zvuči još gore i rogobatnije. 🙂
"The gender-neutral pronoun for human beings is "they" because "it" used for people is disrespectful."

Prevedite pesmu 'Ona, ona mi je srce slomila' od Darka Filipovića u gender-neutral, neće imati nekog smisla u množini - zvučaće kao navijačka pesma.

oni, oni su mi srce slomili
oni, oni me u crno zavili 😂

Back