271. FSC × Country Music

Znaci nisam lud sto sam juce cekao podsetnik i celo vreme bio siguran da je danas zadnji dan🤣

Zar nije trebalo prvo danas?
Ma odlepili smo svi, ne znamo gde smo.

Ja sam glasao još prvog finalnog dana pre podne, pa više nemam osećaj koliko traje, a mogao sam i lično da dostavim organizatoru glasove. 😀
Inače, ljudi, praštajte, finalne pesme mi se uopšte ne sviđaju! 🤭
Love & peace! 😇

Posto nismo imali slushamou moram ovde da okacim ovaj live performance 🐎🏇🧲🤠🥃🍺🍻🚋

I nije moja pesma.

Zar nije trebalo prvo danas?
Ma odlepili smo svi, ne znamo gde smo.

Pogrešan rok za glasanje je stavljen, nije trebalo danas.

Glasaću čim otkucam post, usput sam se malo i iznervirala, pošto mi današnji dan baš "divno" krenuo, ustanovila sam da mi je otišla potencijalno grafička na laptopu.

Hoće li ovo izdanje ikada da se završi??
Ništa na računu organizatora, koji je na nivou, nego meni jednostavno nisu pesme prijale i generalno mi nešto raspoloženje nije na nekom visokom levelu.
Žena iz Luizijane mi je favorit i nadam se da ubedljivo pobeđuje, sve ostalo smatram za loš rezultat te pesme.

Glasovi kuvertirani. Neko će se radovati, drugi će gorke suze liti, nitko radvnodušan ostat neće. Za inat rođeni da šokiramo!
Ostanite uz kanale TV Teci i ispratite uzbudljivu završnicu ove epske borbe, jer sve je dobro što se loše svrši!

I mi smo glasali. Teško mi je bilo jer mi je finale zaista jako.

Na kraju mi je ovo izdanje super leglo a nisam se nadao tome. :D

luizijana mi je prva pala na pamet kad se otvorila tema al reko ne -isuvise jednostavan izbor - kad sad ispade taj forumas najpametniji lol

Glasao.

Izdanje mi je ispalo poprilično neinspirativno jer mi je većina pesama na kraju na nekoj srednjoj razini, ni tu ni tamo. Sačuvao 2 pesme svega.

Back