Televizija

A kreće uskoro i rijaliti "Imanje" na Mirkovićevoj Hype tv, i to će biti u Lisoviću gde se ranije snimala Pinkova Farma, dok će ova nova Mitrovićeva "Farma" biti na drugoj lokaciji i drugačija od onih prethodnih, u duhu srednjeg veka.

Пинкова Народна ТВ данас је у 8 сати кренула са једним делом програмске шеме. Уз Фарму 8, централни пројекат биће им оживљена емисија кратке форме Сити, коју ће водити Рената Милићевић и повратница Радмила Раденовић.

Ево и једне од две репризне епизоде сатиричног луткарског серијала "Никад извини", другу су нам скинули из копирајтованих разлога.

А Пинк генерално треба спалити и пепео им расути по депонији смећа, где им је и место

Da vidimo kako bi se danas emitovao Nikad izvini na toj smećarskoj televiziji. Sa aktuelnim akterima na političkoj sceni.

Блок реклама са Пинка од јануара 2007, са Тошетовом најавом концерта у БГ арени 2007. у првом плану.

Da li neko prati novu sezonu IDJ show -a? Kako vam se čine kandidati? Meni mnogo slabiji i bezličniji nego prošle godine. Ali videćemo tek su izabrali TOP 12. (Jedan deo)

Da li neko prati novu sezonu IDJ show -a? Kako vam se čine kandidati? Meni mnogo slabiji i bezličniji nego prošle godine. Ali videćemo tek su izabrali TOP 12. (Jedan deo)
Sezona mlaka skroz, kandidati prosečni, na prvu loptu su mi se izdvojili Nina Bojović i Pavle Vasiljević, ne razumem hajp zbog Djurdjije, devojka jeste drugačija, i kamera je voli ali pevanje je daleko od savršenog kako ga žiri predstavlja...

Sezona mlaka skroz, kandidati prosečni, na prvu loptu su mi se izdvojili Nina Bojović i Pavle Vasiljević, ne razumem hajp zbog Djurdjije, devojka jeste drugačija, i kamera je voli ali pevanje je daleko od savršenog kako ga žiri predstavlja...
I ja ne razumem hajp oko nje, takođe su izbacili mnogo kandidata poput Sare S, Emira, Pavla koji su bili mnogo bolji od recimo Hane koja je već bila u ZG i ima iskustvo neko iza sebe. Nina ona sa Tiktoka, isto došla da peva narodnjake. Puštaju je jer je specifična i privlači pažnju.

Nzm, jel to ovde tema ali ko voli kvizove?

Volim i pratim skoro svaki kviz koji se emituje. Igram slagalicu svaki dan. Voleo bih jednog dana da odem ali sumnjam da će se to dogoditi.

Imaš ovde i jednog forumaša što kaže Doctor Who koji je i bio na slagalici :D

Back