me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Eurofanovi. Ali stvarno, ima duplo manje lajkova od Nine, a ima 3 puta vise pregleda 😂

Kupovala ili ne, opet je verovatno najpoznatije ime. I ja bih da nisam ESC fan prvo kliknuo na njenu pesmu. Šteta što je prijavila fiokaru.

Nina je okej ali nekako se odvuče pjesma previše i ako ne bude baš brutalan nastup, može biti baš neprimjetna.

Isak srećna 2005. ali na čudan način mi ni nije toliko loša u ovoj konkurenciji - njegova pjesma da dobije moderniji aranžman bi imala potencijala.

Milena smor, par balada još je fino ali neupečatljivo, Kejt iskopirala Ritu Horu i Sigmu... sve u svemu, ništa posebno

Odakle Anastasija Koprolcec prednjaci u pregledima? Ocigledno nije kupljeno, jer vidim da lajkovi, komentari i generalno reakcija prate to. Nego cudno mi je sto je anonimna devojka, potpuno. Meni licno, najbolja pesma.

Na kratko i površno poslušah ove pesmice, slaba selekcija, većina pesama ne bi ni prosli konkurs kod nas, a kamoli konkurisali za ESC.

Na prvu loptu mi je Nina ovde najbolja i najozbiljnija pesma i vokalno i aranžmanski i produkcijski za ESC.

Odslušao sam pesme pošto imam malo jaču infekciju oka pa ne mičem iz stana i imam višak vremena. Kako stvari stoje, dobiću i infekciju ušiju od ovih pesama, znači žali bože izgubljenih pola sata.

Zapamtio sam svega par pesama - Barjak, onaj Klikbejt jer je tekst kritičan i onu neku Džejms Bond pesmu sa buvljaka koja je recimo najmanje loša, ali ne mogu da se setim kako se zove. Takođe, ne znam ko je Milena, vidim da pričate o njoj, ali meni ta žena bukvalno zvuči kao luda Karla. I ona Dolče nešto Konstrakta mi je najlošija od svih.

Sve u svemu, žao mi je crnogorskih fanova. Jedva su skrpili pare da opet učestvuju i onda dožive ovakav potop. Nemam predstavu ko bi mogao da pobedi, zavisi od toga koji nastup bude najmanje loš I guess.

Nisam ni očekivao ništa bolje, većinu pesama samo poslušao jedva po minut. Blagi užas.

Odakle Anastasija Koprolcec prednjaci u pregledima? Ocigledno nije kupljeno, jer vidim da lajkovi, komentari i generalno reakcija prate to. Nego cudno mi je sto je anonimna devojka, potpuno. Meni licno, najbolja pesma.
Pa odgovorio si sam sebi na pitanje. :D

Meni Kejt neslusljiva ako je Rita onda je Rita sa alija...

Baryak-Dva srca treba da ode u Bazel. Odlična rok pesma,sa njom će Crna Gora biti sigurno na levoj strani tabele,pa čak možda ući i u TOP 10 i ostvariti najbolji rezultat ikada!

Last edited:
Da,Crna Gora se ne šali ove godine,čim NF ovako rano. Francuskoj se to isto itekako isplatilo prošle godine,čim su u ovo vreme već imali Slimana i Mon Amour,i na kraju TOP 5. Doduše i Češka je imala NF prošle godine isto ovako rano,ali su te pesme bile mnogo lošije od ovih. Bilo koja pesma ovde na Montesongu je bolja od Aiko i njene Pedestal.

Cuo sam ipak pesme preko rekapitulacije, sve ste vec rekli da se ne ponavljam.

One zene sa ESC Norway su isto podržale Baryak. Tako da, ukoliko bude dobar nastup i glas na mestu po meni bi bili najbolja opcija. Sve drugo za zaborav.

Na prvu mi se nije izdvojilo ništa. Trebaće još malo slušanja za neku analizu.

Back