me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Isto, i zanrovski bi se najvise istakli. Sve ostalo su neke limunadice, piano baladice i ex-yu rok (mada nije ni ovo daleko od toga).

Last edited:
Nije sve što je "tvrdje" automatski i dobro, a posebno ne dobro za ESC.
Svakako kao neko ko je odrastao na rock, metal, pank, hard rock muzici to mogu oceniti.
Nisam osetio nikakvu emociju posle prvog slušanja i smatram da bi ova pesma od benda Baryak prošla na Evroviziji isto kao Bugari 2022.godine.
Za uspeh na Evroviziji potrebno je da ima i neki "catchy" deo, da ima i neki prelaz, posebno je pogubno slati na Evroviziji "čist" žanr.
Zato su Let 3 prošli tako dobro, jer su bili originalni, drugačiji i posebni, kombinovali više žanrova, imali "catchy" refren i melodiju, zanimljiv i intrigantan nastup..
Crna Gora bi prošla kao i 2016.godine sa ovom pesmom, uzgred meni je miljama bolja pesma Crne Gore 2016.godine od ove.
Jedina šansa da se makar i provuku u finale je verovatno sa Ninom recimo i još možda 2-3 baladice..
Inače neko je napisao da ne zna ko je Milena Vučić što je baš neobično s obzirom da je Milena Vučić najpoznatija pevačica iz Crne Gore u 21.veku.

Jaoo, pa i ono kad se slikavao nije bilo za Montesong već za cover najave koncerta u Zagrebu 😭😭

Screenshot_20241111-143055_Instagram.webp

Možda se on kao prijavio samo da malo digne hajp za Montesong.

Baryak se meni ne sviđa,ali možda bi to bilo zanimljivo za ESC.

Koliko vidim stranci tipuju na Baryak, Kejt i Ninu. Meni deluje da će izabrati Milenu sem ako neko ne oduva uživo.

Ja mislim da će biti između Kejt, Nine i Isaka. Međunarodni žiri za Kejt, nacionalni žiri Nina i Isak televoting. Moje neko razmišljanje.

Sumnjam da će Isak dobiti 12 od publike.

Ova grupa Baryak je napravljena samo radi Montesonga,prijavili su se kao duo Luka Perazič i Rade Vukčević.

Ja nekako jedino Ninu i eto mozda Barjak mogu videti kao pobednike.

Razumem zašto je Nina favorit, lepo peva i sve, ali je pesma potpuno mrtva i bez pulsa prva dva minuta i 99% će biti sama na bini i to je recept da se publika mentalno isključi.

Ali se slažem i da Barjak nije mnogo bolja alternativa iako mi se lično više dopada pesma. Prosto nema nikakav hook niti pamtljivu melodiju.

Baryak čekam da čujem uživo, ovako studio je bukvalno prazna školjka.

Ninina pjesma nije loša, ali ja nikako ne vidim put da ona s tim uđe u finale, a dva puta ići na Eurosong i ispasti u polufinalu ja malo depresivno, čak mislim da bi i Milena imala više šanse. Meni lično se sviđa pjesma od Baryaka, ali ne mislim da mogu proći u finale.

4 pesme u trendingu već (Nina Žižić, Anastasija Koprolčec, Verica Čuljković i Baryak)

Back