me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Verovatno zbog onog falša u polufinalu, stavili su snimak sa generalne probe.

Ne bih da unosim paniku ali mislim da je za CG mnogo smislenije da predju na interni izbor.

PZE u zemlji sa skoro 7 miliona ljudi ima problema da uspostavi neki nivo i uglavnom moramo da cekamo da nam se zvezde poklope pa da se pojavi neko koji ce imati kakve takve sanse u Evropi jednom u par godina. Sta tek ocekivati onda od Montesonga U CG sa dest puta manje ljudi i slabasnom muzickom industrijom.

Naravno ako su bas toliko zapeli da hoce da imaju NF moguce je i da se putem Montesonga otkrije neka nova Konstrakta ali sanse su mizerne, a vremena cini se nema bas toliko jer CG ocajnicki treba neki dobar rezultat da ih malo vrati u zivot ako planiraju da ostanu tu u buducnosti, ovi rezultati zadnjih godina su uzas

Ovo je drugi put u polufinalima ESC da neko samo od jedne zemlje dobije 12 bodova.Prvi put je to bilo 2004. kada je Andora samo od Španije dobila 12.

12 :rs:
5 :am: :at: :gr: :ge: :de:
2 :dk: :mt:
1 :il: i RTF
Mislim ovo je dovoljno za prolaz u f.
ako bude ovako
Ova godina je dovoljna da spreči ubuduće ovakve prognoze. Ne samo što se ništa od toga, sem 12-ice iz Srbije, nije desilo, već je u 14 od 18, zauzela poslednje mesto, uključujući Austriju, Grčku, Gruziju i Nemaćku gde si očekivao da dobije čak 5 poena. Najbolje je prošla u Jermeniji i Luksemburgu, gde je završila na 12. mestu.

Ne može se samo posmatrati dijaspora i odnosi između zemalja, ne uzimajući u obzir pesmu, nastup i konkurenciju. Što je najgore, čak i da je sve to dobila, ne bi bilo dovoljno za finale.

Back