me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

mnogo mi je zao sto niej prosla, ali jbg zaboravili su ljudi da je nastupala

Zao mi je zbog ispadaka, veceras sam prvi put cuo pesmu kao i vecinu i zvucalo mi je kao da se isao na "Dobar vam dan" fazon, sto mi je kul. Ali grbaca nije trebala i nije bilo najsnajnije plus sto ce uvek biti tesko za CG da ostvari finale. Steta.

Zasluženo ispadanje, bez trunke inspiracije, zaostalo u prošlom veku

Žao mi je za Ninu ali znalo se od početka :( Lepo ali nekonkurentno za današnji ESC. Nadam se da, bar, nije bila poslednja.

E ako je ovo bio najbolji nastup Crne Gore...

Sad vidjeh da je umro Milan Minjo Perić, tekatopisac ESC pjesama Ćao amore, Zauvijek moja i Ajde kroči. :(

Last edited:
E ako je ovo bio najbolji nastup Crne Gore...

Sad vidjeh da je umro Milan Minjo Perić, tekatopisac ESC pjesama Ćao amore, Zauvijek moja i Ajde kroči. :(

Не зна се која има бољи текст 😂
Покој му души.

А Алибабић да се покрије ушима

I šta je on s time svime rekao osim što je (bezuspješno) pokušao oprati svoju nesposobnost, nesposobnost cijelog tima i loš rezultat kao posljedicu slabog nastupa i pjesme?

Pa ne znam sad sta je on kriv zbog neulaska u finale, lošeg i rezultata i činjenice da pjesma i nastup nisu ostavile utisak?
Jel' on interno možda birao? Nije.

Nije on pokušao da prikrije ništa, nego tamo u CG vlada opšta nezainterrsovanost za esc, a sad se javljaju razni da se pitaju gdje oni troše pare, a ne interesuje ih prije toga ni predstavnik ni pjesma. Nigdje podrske.

On i Vladana žele očigledno da guraju ovu priču i svaka im čast na entuzijazmu i motivaciji zbog ovih gore stvari koje sam naveo.

@Scooby.

Tekst "zauvijek moja" je predivan.

@Andrej

Ma daleko od najboljeg, tu se baš prosuo. Knez, Who See i Nina, Sergej svi imali bolji.

Slažem sa svim što je napisao osim da je nastup bio najbolji do sada. Stvarno mi je muka više od tih napada medija i javnosti na balkanske predstavnike zato što zamisli nisu ušli u finale. Nek se zapitaju prvo svi gde uvek izostane podrška javnosti. I ajde što izostane nego što prolaze kroz takvu torturu po mrežama i medijima jer su zamisli pobedili možda neke "favorite" na domaćim izborima. Tužno i žalosno.

Da su Crnogorci poslali malo konkurentniju i bolju pesmu, mozda bi i gledanost i euforija bila veca. Kada je pesma slabija i losa, onda je i gledanost mala.

Ovdje su mnogi govorili da bi Neonoen bio zadnji, a da bi s Ninom imali neke šanse.Na kraju i Nina bila zadnja.

Meni je ova pesma najvise po ukusu od sve ex-yu. Najveci problem meni je bilo to sto je neozbiljno izgledala sa onom grbacom.

Da su Crnogorci poslali malo konkurentniju i bolju pesmu, mozda bi i gledanost i euforija bila veca. Kada je pesma slabija i losa, onda je i gledanost mala.

Ma isto je tamo bilo i kad su išlo Knez, Sergej, Who See. Isto ili neprimetno bolje. Uopšte nije popularan esc tamo.

Back