Dečja Pesma Evrovizije 2024

Jos malo pa moze da se glasa.
Sigurni glasovi su mi za Albaniju i S. Makedoniju. Dvoumim se za poslednji glas izmedju Ukrajine i Gruzije. Ukrajina mi ej za nijansu bolja, cak mi nekako zvuci i pobednicka i s obzirom da ce vecina da glasa za njih, razmisljam da dam glas Gruziji.

Meni Evrovizija otkako je promenila sistem prezentovanja glasova izgubila draz. Iako mi je razumljivo zasto, ali opet...
Tako ce i sad za JESC.

Možete glasati na aplikaciji sada za 3 omiljene zemlje nakon što odgledate recap proba. Drugi deo glasanja ide nakon sutrašnjih nastupa.

Ja imam dve kombinacije za glasanje:
Prva mi je Nemačka, Portugal i Ukrajina
A druga Portugal, Ukrajina i Španija, svi ostali nastupi su mi poprilično mlaki iako mi je pesma Holandije ok. Kipar ima dobar nastup ali pesma je meni užasno loša, iskreno u ovakvoj konkurenciji vidim ih u TOP 10 jer ima dance break pa će to poboljšati utisak. Videćemo sutra nakon nastupa ali ubedljivog pobednika nemamo. Čini mi se da Portugal može pobediti, vidim da je prvi u anketama.

Ne već bukvalno AI, kroz sve su ga provukli, vizuali, grafika, grafika u nastupima, razglednice, efekti, i baš loše izgleda. Sad ne mogu da nađem snimak razglednice, ali ono je, meni lično, horor, bukvalno black mirror.

Vrisnuo sam na oborenu tabelu, šta je bre ono? 😂
Јесу ли они за следећу годину причали да планирају да скрате трајање финала велике ЕВ? Не би ме чудило да одлуче и за велику ово да пробају, мада је много теже са 26 земаља на екрану. Да не причам да је глупо хахаха, буквално гласање жирија готово за 5 мин 😂

Не гледам сутра ово али погледаћу побједнички наступ

Back