me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

- Ko mi je najbolji bio: Nina i Tamara. Ali ja ne mogu da vidim da će publika biti toliko luda za ovim na evroviziji i da ih ubace u finale.
- Anastasiju vidim kao pobednicu, mogu da vidim da je D moll team izgura do vrha.
- Slažem se da Kejt i Isak možda imaju najveće šanse za finale

Jel anastasija ona sto je mlatarala rukama i na kraju pokazala srce? Ne znam sta vidite u tome. Bilo je jako lose.

Ali tek ova dodela godišnjih nagrada na brzinu (hvala bogu što se mene tiče) , ali niti nominacije.. nego za 2 minuta... kakav ameterizam.

je l moze nagrada za voditelje godine Stefan i Kristina jer u odnosu na ovih dvoje zasluzuju, a i pze je svakako bio ove godine

Nina fino, lepa je pesma, ali nastup je morao biti bolji. Milena i Isak su pamtljivi, iako pesme zvuče kao one od pre dve decenije. Baryak je straobalan, nedorečena kompozicija, a na sceni amaterska histerija.

Bilo bi kul da sad Sergej i Danijel otpevaju onu patrijocku "OOOOvooooo je večna pooonosna zemlja naša"

Jeste li primjetili posle poslednje pjesme da je bilo problema sa snimkom i kadrovima. Bilo vise kratkih kadrova u par sekundi, greska.. bio Hari u kadru, mozda je jedan od clanova zirija on..

Sad kad budu imali po 50ak smsova 😁
Videcemo čije je pleme najbrojnije

Jeste li primjetili posle poslednje pjesme da je bilo problema sa snimkom i kadrovima. Bilo vise kratkih kadrova u par sekundi, greska.. bio Hari u kadru, mozda je jedan od clanova zirija on..
Primetili smo, super bag. :D

Samo da Milena ne pobijedi. Dobro je da se CG sa preostalim favoritima nece obrukati, ko god prodje.

Meni skroz zabavan ovaj šou, mada ima puno grešaka, scenario ne postoji, a voditelji priučeni, ali obzirom na to da rade u hotelu, i koliko imaju kadrova i para, super je...

Meni ovde najbolji Bend 9 (to je muzika moje mladosti, što nisam sigurna koliko je pohvalno 😅), a posle njih Nina Žižić, pa Dulce Hera.
Kao pesma najbolji Baryak, a za veselo raspoloženje Isak.

Važno da je veselo, pobednik mi gotovo i nebitan 😅

Dobro je što peva novu pesmu, a ne onu od pre 18 godina.

Hajlajti večeri : iznošenje Milenine scenografije:

WkDzcB8.gif

I Hari iz svoje spavaće sobe u kadru:

hari.webp

Back