me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Zamisli ideš na Eurosong s 400 glasova publike lol

A jedna Milena spala na to da dobije manje glasova nego što ima rodbine vjerojatno

Ovo je sve ikad
Pa dobro, Crna Gora ima 600 i kusur hiljada stanovnika, Novi Sad po podacima JKP Informatika ima preko 500k usporedbe radi.

Mada opet jadno, prejadno, kaatstrofa. Rekoh lepo, bolje da su dali pare na Škode. Iako mi se sviđa pesma (takoreći guilty pleasure) ovo ne da nije za Bazel nego nemam reči.

Данас гледам профил Милене Вучић и видим на последњим сликама просјечан број лајкова 30, тако да је добро и прошла вечерас

Hari definitivno nije gledao nastupe već glasao samo za pesme, ostali su valjda gledali... A Harija ako nisu mogli da dovedu u CG, onda nije ni trebalo da bude u žiriju

Ma nece klikbejt ista uraditi al ponasate se ko da bi nina bila top 10 a ne bottom 3 polufinala

Ma meni je najjači dio večeri ovo čitanje glasova publike druže da sam saznao da je 2k ukupno samo bih ubrzao ovo 1-12 i ćao a ne još naglašavaju koliko je bijedan broj + ponižavaš izvođače jadne

Na pze22 navijao za Saru - 2.mjesto.
Na pze 24 navijao za Breskvicu - 2.mjesto.
Na montesongu sad za 3,4 pjesme, govorio samo da Milena ne pobijedi ( ne ubrajajuci ove pobjednike uopste u krugu favorita, mislio imace ponesto od publike i to je to) - evo sta se desi.

Ne mogu vise ova razocarenja i sokove..

Last edited:
Back