274.FSC - Čas Istorije

Neću moći da ispratim proglašenje finalista, biće mi drago ako prođem. Nemam pojma da li se nekome dopala pesma jer sam se vratio u stari mod izbegavanja čitanja kometara, semafora i sl. Vrlo sam brzo glasao, pesme iz mog polufinala me nisu oduševile tako da sam vrlo lako podelio top poene a za 1-5 bilo je i "poklanjanja". U nekoj drugoj konkurenciji te pesme ne bi dobile poene.

Ni ja nisam čitao nijedan komentar na temi jer sam ubeđen da su loši, pa da se dodatno ne deprimiram. 😃
Večeras kad ispadnem ću da iščitam, ali atmosfera je takva od objave same pesme, preko onih kvota i Zajedničkog slušanja (bez ijednog pozitivnog komentara) da mi ne gine treće uzastopno ispadanje i da će biti uspeh da ne završim na nekom od poslednja dva-tri mesta u polufinalu. 😔

Šta ste se svi potužnili i zabezeknuli hahaha pa nije kraj sveta

Ove godine imam 2 pobede i par finala ahhaha DOSTA obzirom da su mi rezultati ranije bili još gori

Ne posvećujem se previše tome da tražim pesme za učešće, to se vrlo reflektuje na rezultate ali to mi je ok, više volim da kroz vaše predloge otkrivam novu muziku.

Pa ima puno pesama, 50 % ce da ispadne, verujem da ce nekoliko bodova odlucivati. Meni zao sto nisam dala poene dvema pesama.

Edit: pardon, poJena

Back