I na moje pitanje koji je njegov ukus rekao da najvise voli ex yu
Na to pitanje dao sam odgovor da najvise volim stare domace slagere, a mogu i strane. A pored toga volim i mocne (power) balade, rep, rok, ex-Yu ... i jos dosta toga.

A to ne znaci da sve sto spada pod tim da ce biti u TOP 10. Konkretno Ekatarinu Veliku i ne volim bas; ova pesma mi je njihova najbolja, ali mi je samo malo vise od ok.
Tinte toliko ishvalio BigMamu na slušanju da joj zakucao nulu
Jesam je pohvalio, ali ne za ovu pesmu, nego za Sanremo gde mi je bila jedna od favorita i pesma mi je odlicna.

A za ovu pesmu sam prokomentarisao da mi je slabija i da je sasvim ok.
E pa u tom slučaju:
@Tinte posle kod mene na razgovor
Ne verujem svemu sto se pise. Moze drugacije da se prenese.
Sumarijum svega je ovo:
Ma rekao je Tinte da mu se bar 20 pesama extra sviđa.
OPA PRVA 12ica!!!
Napisao sam da mi je otprilike 24-28 pesama za 9 ili 10. Tako da je neka odlicna pesma morala da izvisi za poene.
Kao sto sam ja kod jasamtvojdetektiv izvisio za poene, iako sam bio zelene boje.
A sto se tice moje pesme, ona je trebala da se nadje na 1. FSC novog foruma. Tada je odbijena zbog datuma, tacnije, pesma je izasla nekoliko meseci ranije od dozvoljenog datuma. Mislio sam da ce Tetsujin da mozda prepozna. A mozda i jeste pa mi je zato dao 0p. Nesto licno!?

Svakako sam zadovoljan plasmanom i rekacijama na koje je pesma naisla. A iskreno, nemam pojma o cemu pevaju. Nisam prevodio tekst.
I jos da dodam. Dopadaju mi se doskocice, komentare tokom glasanja koje NSTS pisao. Bilo je zabavno iscitavati.