Čestitke Milosu-S na pobedi, pesma mi je dobra, ali jednostavno nije bilo prostora za više poena. Nije sve tako sivom, pohvale na organizaciji, sve je bilo dobro. Što se rezultata tiče, nakon male pauze, vratila se ja svom uobičajenom da više častim desnu stranu tabele, pa mi je tako dve od TOP3 pesme prošlo prilično slabo, ova koju je poslao Tinte mi je baš otkriće i dopala mi se, zato i 12 bez razmišljanja. Pingvini, po meni nezasluženo poslednji, više puta sam i sama razmišljala da ih šaljem, ali je nekako uvek nadvladavao drugi izvođač. Hvala svima na glasovima za Riana, tema mi se baš dobro poklopila i odmah sam znala da šaljem nešto na nemačkom, mada iskreno i nisam morala puno da "kopam," posao je odradila austrijska spotify top lista uglavnom, pesma mi se dopala na prvo slušanje.
Printscreenovi:
prijave: Destry94, Storm;
glasovi u polufinalu: Leo Cezar, dodo;
glasovi u finalu: Margy, Choda.
Sad one, ne baš tako lepe stvari. Kontrolom tabele, ustanovljen je previd, kršenje pravila koje se odnosi na pesme koje su u polufinalu dobile 8,10 ili 12 poena od strane forumaša
EvroBosna, pošto je
Editu, kojoj je u polufinalu dao 8 poena, ostavio bez poena u finalu. Stoga će on biti u obavezi da odradi pauzu od jednog izdanja (kao sankciju), a njegovi nevažeći finalni glasovi su obrisani. Ima nekih sitnijih rokada u plasmanima, ali ne utiče na pobednika, što je najbitnije.
Postaviću tabelu na mesto stare.
Za kraj, ono što sam ostala dužna, mada ovaj put takođe nije bilo potrebe da pišem poseban post oko objave organizatora.