274.FSC - Čas Istorije

Da, posle toga je novogodišnji deo gde biramo najboljeg pobednika u godini, najbolju pesmu koja nije pobedila i dolazi Deda mraz da nam deli poklone
Hoću da imamo i Gremi nominacije, dugo nismo nominovali. Obožavam da nominujem, a propustio sam PZE nominacije.

Čestitke, moj Miloše, na zasluženoj pobedi! ❤️
Rečima ne mogu da opišem koliko sam srećna zbog tebe.... Pobedio si za nas oboje, i veoma sam ponosna na tebe.
I tvoja poruka, i ova slika iz green rooma tjeraju moje srce da brže kuca. ❤️

Takođe, hvala svima koji su podržali MniShek u polufinalu. Pre toga sam želela da pošaljem nešto bliže mom glavnom stilu, tj. neku alternativniju muziku, ali ova pesma me duboko dirnula i zato sam odlučila da učestvujem baš sa njom. Malo mi nije išlo :LOL:, ali svakako veliko hvala svima! :)

I na kraju, ogromno hvala @Nije sve tako sivo na poučnoj temi i odličnoj organizaciji! (y)

Wow, apsolutno sve je bilo neocekivano na ovom izdanju i bilo je PREEEZABAVNO! Ne samo da je ostvaren cilj da posaljem nesto drugacije i fun, da se izazovu i pozitivne i negativne reakcije, vec je ova pesma uspela da se izjednaci sa mojim najboljim rezultatom ikada!! 😲 Hvala svima na glasovima! ✨Apsolutno rizik koji se isplatio i gledacu da ponekad imam jos neocekivanih izbora ukoliko se takmicim i naredne sezone.

Da se razumemo, koliko god ovaj zvuk nije tipican za mene, pesmu znam od ranije i svidja mi se. Nije bila kalkulacija za dobar plasman ili troll, ali jeste namenski birano nesto tog tipa. Meni je taj neki folk-ish energicni banger bio u planu za ovo izdanje, i onda mi je, fokusirajuci se na to, dosla melodija ove pesme. Odgledavsi nastup, njena energija me je kupila i to je definitivno bilo to.

Cestitke pobedniku, nadam se da se druzimo kod njega! NSTS brutalna organizacija, bas je bilo uzivanje ucestvovati i pratiti sve. 🎀 Ne samo da si sada organizator kod koga imam prolaznost 100%, vec i dva puta kod tebe ulazim u top 10! Takodje je iconic sto smo bili srpska Shakira i Beyonce ovog izdanja!
🤣

Za kraj veceri, kao sto sam obecao, samo da obavestim sve ljude da ce organizacija biti prihvacena. Situacija je dosta nezgodna sto se tice obaveza i privatnog zivota generalno ali ce apsolutno biti ulozen maksimalan trud da se ovo izdanje odradi profesionalno i da se ova FSC godina na pravi nacin privede kraju. Sledece godine ne znam hocemo li biti u mogucnosti i koliko da budemo ovde redovno pa ce, u neku ruku, to naredno izdanje biti moja i Veronikina zahvalnica za svu podrsku koju smo dobijali do ovog trenutka (i jos jednom hvala svima na tome ❤️ ).

Tema ce biti otvorena sutra oko podneva. A sto se tice hinta.........reci cu samo da cete imati dosta prostora za kreativnost sada i sama tema je tako koncipirana da podstice kreativnost :D Nece biti nesto tesko ali bice par ogranicenja kako bi sve bilo zanimljivije za svakog od nas. Ljudi koji znaju moj muzicki ukus ce, verujem, imati predstavu u kom ce pravcu naredno izdanje ici. Sada je idealna prilika za to.

Hvala svima jos jednom i citamo se sutra ❤️

Ukrala mi pesmu. Sad je 1:1.
Ma jel?!?!?! I 10 bodova?!?

Uvek glasam među poslednjima jer pokušavam da smestim više od 10 pesama u top 10, nemoj me još i prozivati.
Ne umem da ocenim nešto toliko legendarno. U pf-u bih glasala jer bi bila sramota da ne budu u finalu. Ali u finalu gde se dvoumim između pesme koju svi znamo i pesama koje je neko izvukao iz podruma, oni koji su uložili trud da nešto izbunare su imali prednost. A šta sam lajkovala, ne sećam se stvarno.

Čestitke Milošu na pobedi i Sivom na organizaciji. Sve je bilo na nivou. ✨
Pa ne prozivam te. Ali iskrena da budem, jeste me zabolelo jer nisam od tebe to očekivala. To mi je highlight ovog izdanja da si mi TI, baš TI dala 0. A inače, kao što sam rekla pesmu sam u okviru foruma smatrala nekonkurentnom, tako da mi je svaki glas bio iznenađenje.

Čestitke, Miloše, po mom ukusu - najbolja pjesma izdanja pobijedila!

Detaljnije ću pregledati rezultate tek popodne...

Čestitke organizatoru, super tema i organizacija.👏
Čestitke i pobjedniku, drago mi je da si se vratio Milose-S.🤟
Što se tiče moje pjesme, oduševila me na prvu i ne slažem se da nešto fali ili da nema gradaciju. Itekako ima... Kako god, nadao sam se da će na Doru ova pjesma i baš sam pisao Petru da šteta što ju nije prijavio no dobio sam dojam da ima drugu pjesmu i da se zaista prijavio. Vidjet ćemo uskoro.
Hvala svima na bodovima, a posebno 12-icama (Destry i Djole :love:).

Inače, šokiran sam prelošim rezultatom Valentinne i Lores. Skroz sam zaboravio na taj duet, a dugo mi je bila na listi.
Očekivao sam da će biti top 3. Žene otpjevale bolje nego original. Bila bi 12-ica od mene da smo bili isto pf.

Čestitke i od mene Milošu na pobedi! 🏆 Sve pohvale Sivi, bio si sjajan i tema je bila veoma kreativna! 👏

Ja se opet jedva provukao u finale kao Srbija, još jedan veliki uspeh i fenomenalno 18. mesto! 😌

Čestitke pobedniku @Milos-S 👏👏👏
Čestitke i organizatoru, hvala na svemu @Nije sve tako sivo :giggle:❤️

Tabelom samo šokiran, kakvo ignorisanje šefice, dno dna, ono dno iz kace.

Hvala malobnojnim glasačima, kojima šaljemo kitu cveća!💐
Hvala @Bebi i @Stole na 12p, @MilanB i @Anhel na 4p odnosno 2p.
Ostalim delegacijama je našom kurirskom službom isporučen poklon paket proizvoda od arsenika.

Prijatan dan! 🤗

Hvala svima na glasovima za "Nezapomínám". Planirao sam da je šaljem na još jednom FSC-u, ali sam se plašio hoće li se i drugima dopasti kao i meni. Ostaće i sa ovog izdanja barem 10 pesama koje ću i dalje rado slušati. Nemam vremena kao ranije da sve ispratim kao što sam nekada, ali uspeo sam da odslušam pesme dovoljno puta da bih glasao kako treba.

Čestitke Milosu-S na pobedi, bolja dobrodošlica za povratak na FSC nije mogla biti, iako od mene nije bilo poena 👏 Čestitke i Nije sve tako sivo na organizaciji, bilo je zanimljivo pratiti sve ovo do samog kraja 👏

Zahvaljujem se na poenima za Chcesz pobyć sam i u polufinalu i u finalu, kako sam se nadao, moglo je i bolje, šalim se 😂 Iskreno, nisam ni očekivao prolazak u finale ali ste me demantovali.... Posebno se zahvaljujem na finalnim top poenima: Pipi i Replay (12p), EvroBosna i Ivana (10p) i Storm (8p).. Hvala još jednom i vidimo se na poslednjem FSC-u za ovu godinu 🙏💙😇

Ako ne prije, na ljeto ću vam zabiberiti jedan rap/hip-hop FSC 😁, s obzirom na to da se baš slabo šalju takve pjesme, a ne sjećam se ni da dobro prolaze...

Zato hvala probranom društvu koje je nagradilo Ružu (možda i zahvaljujući Amiri, ali pravit ću se da vam se zbilja svidio i rap dio :D): Doctor Who, etica, EvroBosna, Filhy, Gollum, Pokahontas i Stefix. :love: Otkad sam otkrila Helem Nejse prije nekoliko godina, dosta ih aktivno slušam, a ovdje me pridobio stih "plakat ću da ti vode dam", kasnije sam zavoljela cijeli tekst.

Back