274.FSC - Čas Istorije

Opa, čestitke Milošu, dok sam slušao pjesmu prolazilo mi kroz glavu kako bi pokidala na ESC jer je odlična stvar.

Sivi, svaka čast na temi i organizaciji!

Hvala svima na glasovima za hitski hit Savršeni par, ja sam ovde od februara 2009, znači pjesma je izašla u januaru te godine, tad bi lizala patos na FSC ali nostalgija je udarila na najjače i došao još jedan top 10! Milica zaslužuje da se ovaj hit oživi 😄

Uh propustih ovakvu priredbu, imala sam problema sa karticom dva sata izvinte 🥲

Kakva priredba, sad sam iscitala! Cestitke Milosu S na pobedi, kakav come back, i NSTS na fantasticnoj prezentaciji i proglasenju 🥰
Nazalost nisam dala pobedniku poJene ali jesam 2., 3., 4., mestu itd.

U ovoj poruci cu pokusati da sumiram sve sto se desilo veceras i sto mi je zaista neverovatno i potpuno neocekivano.

Pre svega da se zahvalim svima na bodovima za Gabi i Fricsku (jos jednom). Ovo je, ukupno, moja 6. pobeda na FSCu i definitivno ima drugaciji ukus u odnosu na prethodnih 5.

Pre svega, ovu pesmu nisam imao ni u kakvim planovima (za razliku od ovih prethodnih) jer onog trenutka kada sam objavio da ce uslediti FSC pauza na neodredjeno vreme, potpuno sam se "penzionisao" sto se FSC-a tice. Kao sto sam vec i rekao kada sam obelodanio povratak, on uopste nije bio u planu. U fokusu su bile obaveze i privatni zivot. Medjutim, FSC je jako falio svih ovih meseci jer i Veronika i ja smo sve i svasta prolazili u privatnom zivotu da bi dosli do nasih zajednickih trenutaka srece a neposredno pred povratak na ovaj FSC, oboje smo imali emotivno jako tezak trenutak kada smo trebali da se (privremeno) rastanemo.

Medjutim, uprkos tome sto FSC u tom periodu nije bio opcija sto se tice aktivnog ucesca, stizali su brojni pozivi da se ipak vratim(o), dosta sam poruka dobio, i jos jednom da iskoristim priliku da se zahvalim svima jer mi je sve to mnogo znacilo. Znacilo je da ljudi nisu zaboravili te pesme koje sam slao ranije a ujedno je i bio znak da taj neki muzicki pecat i dalje traje.

Tokom svoje FSC karijere sam se maksimalno trudio da na FSC donesem "drugaciji" zvuk i time pokusam da dam doprinos "sarenolikosti" samih pesama na izboru. Nikad nisam leteo visoko niti ocekivao neke kule i gradove, celog zivota se trudim da stojim "sa obe noge na zemlji" i tako ce biti i veceras. Ali moram reci da mi je ova pobeda draza od svih 5 prethodnih upravo zato sto je ostvarena sa zanrovski drugacijom pesmom pa se nadam da ce ova pobeda Gabi i Fricske stimulisati ljude da, kad god cuju nesto drugacije i zanimljivo, ipak razmisle da to podele sa nama ovde jer, kao sto se veceras videlo, nikad se ne zna sta stoji na kraju puta.

Ovu pobedu posvecujem mojoj @Veronika ❤️ Da nije bilo nje, u mnogim zivotnim situacijama bih do sada poklekao ali ona me je dizala svaki put kada bih pao. Zao mi je i dalje sto i ona nije bila u ovom finalu, i dalje me to drzi ali, da zakljucim (na njenom maternjem jeziku) - Любовь, эта победа для тебя и для нас ❤️

Hvala puno @Nije sve tako sivo sto nas je zvao a ujedno i cestitke na fenomenalno organizovanom FSC-u!

Sto se tice organizacije, trenutno sam potpuno nespreman ali saznacete u roku od sat vremena najvise hocu li pokusati da upravo tom organizacijom stavim, u neku ruku, pecat na ovu takmicarsku godinu.

Hvala svima jos jednom, a dok se ne sazna i definitivno hoce li nasa delegacija biti u mogucnosti da vas ugosti, evo i jedna slika simbolicno za kraj, iz green rooma sa osobom kojoj je ovaj uspeh u potpunosti posvecen......

369a812a42bf462d5b9ad119d3b28541.jpg

Evo i ja da se zahvalim svima kojima je Iga bila u top 10 u ovako velikom i jakom finalu. Od pesme nisam imao očekivanja, omađijala me dok sam istraživao i prosto sam morao da je pošaljem. Ako sam dobro skapirao tabelu, kvalifikovala se sa 4. mesta u pf, što je takođe uspeh za ovakvu nenamteljivu pesmu.

Naročito hvala:
10p - @Tetsujin @Margy
08p - @Tinte @EvroBosna @Killy

Dobro smo i prošli s obzirom na to da smo se gušili kesom! :LOL:

Iga-Twarza-w-twarz1-scaled.jpg

Kričr o mojoj rekla je da za nju direktni finalista i da je van konkurencije i na prezentaciji lajkovala koliko sam videla jedino moju i onda 0 😂😂
Uvek glasam među poslednjima jer pokušavam da smestim više od 10 pesama u top 10, nemoj me još i prozivati.
Ne umem da ocenim nešto toliko legendarno. U pf-u bih glasala jer bi bila sramota da ne budu u finalu. Ali u finalu gde se dvoumim između pesme koju svi znamo i pesama koje je neko izvukao iz podruma, oni koji su uložili trud da nešto izbunare su imali prednost. A šta sam lajkovala, ne sećam se stvarno.

Čestitke Milošu na pobedi i Sivom na organizaciji. Sve je bilo na nivou. ✨

@Zoki moralni pobednik u mojim očima! Poslao najbolju pesmu izdanja i razmenio 12 sa mnom u polufinalu 😍 odnosno jedini od koga sam dobio top poene

Back